Povezane vesti
Žestoka prozivka: Bivši engleski rerpezentativac osuo paljbu po Levandovskom i Bundesligi – ‘On igra u Miki Maus ligi!’
Hot sport 29.03.2022
Ovo mu neće zaboraviti. Robert Levenadovski godinama unazad predstavlja jednog od najboljih napadača sveta, i konstantno se nalazi u vrhu evropskog i svetskog fudbala po broju postignutih golova. Malo ko njega ne poštuje zbog stvari koje je učinio… »
Englez uvredio nemački fudbal: Bundesliga Miki Maus liga?!
Sport klub 29.03.2022
Nekadašnji engleski reprezentativac i dugogodišnji golgeter Aston Vile Gabrijel Agbonlahor očigledno ne ceni previše elitnu nemačku fudbalsku ligu, ali je ovakvim komentarom izazvao pravi fudbalski zemljotres. Tema je bila Robert Levandovski, odnosno… »
Engleski fudbaler uvredio nemački fudbal: Bundesliga je kao Miki Maus liga?!
N1 Info 29.03.2022
Nekadašnji engleski reprezentativac i dugogodišnji golgeter Aston Vile Gabrijel Agbonlahor očigledno ne ceni previše elitnu nemačku fudbalsku ligu, ali je ovakvim komentarom izazvao pravi fudbalski zemljotres. Tema je bila Robert Levandovski, odnosno… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 31 povezana
U Skupštini određena pauza, šefovi poslaničkih grupa pozvani na konsultacije nakon fizičkog obračuna poslanika
RTV pre 23 minutajoš 110 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 52 minutajoš 24 povezane
Drama kod popularnog letovališta: Potonuo brod sa turistima, traga se za preživelima
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 47 minutajoš 23 povezane