Povezane vesti

Odbijeni zahtevi Šarićeve odbrane za izuzeće sudija

Odbijeni zahtevi Šarićeve odbrane za izuzeće sudija

RTS 29.03.2022
Predsednik Apelacionog suda u Beogradu odbio je kao neosnovane zahteve za izuzeće predsenika sudskog veća sudije Milimira Lukića ii članova sudskog veća koje je su juče podneli Darko Šarić i njegovi branioci. Zahtev za izuzeće je podneo i sam… »
Počelo razmatranje presude za pranje para: Sudija sam tražio da ga izuzmu zbog predubeđenja koje ima protiv Šarića

Počelo razmatranje presude za pranje para: Sudija sam tražio da ga izuzmu zbog predubeđenja koje ima protiv Šarića

Kurir 29.03.2022
Predsednik Apelacionog suda odbacio je zahtev za izuzeće četvoro članova veća tog suda, koji treba da razmatraju žalbe na presudu Specijalnog suda u Beogradu kojom su Darko Šarić i ostali optuženi osuđeni za pranje novca, pa je ročište počelo… »
Odbijeni zahtevi Šarićeve odbrane za izuzeće sudija, razmatra se žalba na prvostepenu presudu

Odbijeni zahtevi Šarićeve odbrane za izuzeće sudija, razmatra se žalba na prvostepenu presudu

Euronews 29.03.2022
Predsednik Apelacionog suda u Beogradu odbio je kao neosnovane zahteve za izuzeće predsednika i članova sudskog veća koje je su juče podneli Darko Šarić i njegovi branioci. Nakon odbijanja ovih zahteva očekuje se početak sednice za razmatranje… »

Vesti dana »