Povezane vesti
Jovanović (NADA): Gradiću mostove među građanima Srbije
Novi magazin 29.03.2022
Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović obećao je danas da će, ako pobedi na izborima, nastaviti da kao i do sada gradi mostove među ljudima u Srbiji. Jovanović je za RTV rekao da je Srbija po mnogim pitanjima podeljena, te naglasio da… »
Jovanović: Predsednički savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
N1 Info 29.03.2022
Miloš Jovanović, kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA, najavio je na tribini u Zrenjaninu da će njegovi savetnici, ukoliko bude izabran za predsednika Srbije, biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. „Imaću najbolje… »
Srpska koalicija NADA najsnažniji patriotski savez
Kurir 29.03.2022
Predsednički kandidat dr Miloš Jovanović i koalicija NADA za Srbiju beleže stalni rast podrške gradjana i predstavljaju najsnažniji patriotski savez na izborima. Analitičari smatraju da za ovo postoji nekoliko razloga. NADA ima dobrog… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
Pravda 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA koju čini POKS i DSS, dr Miloš Jovanović, na tribini u Zrenjaninu najavio je da će njegovi savetnici ukoliko bude izabran za predsednika Srbije biti akademik Matija Bećković i general… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
Politika 29.03.2022
Kandidat Srpske koalicije NADA za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da će, ukoliko pobedi na predsedničkim izborima, njegovi savetnici biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. „Bećković će biti moj savetnik za… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Bećković i Delić
Blic 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, Miloš Jovanović najavio je na tribini u Zrenjaninu da će njegovi savetnici ukoliko bude izabran na tu funkciju biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. Jovanović je rekao… »
Jovanović (NADA): Ne želimo podele u našem društvu
Radio 021 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije NADA, dr Miloš Jovanović istakao je da će se on kao predsednik Srbije uvek boriti za kulturu dijaloga u našem društvu. Kako kaže, "ne želimo mržnju, ne želimo svađe niti obračune među strankama"… »
Vesti dana »
Napad na studente u Novom Sadu: Osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 37 minutajoš 46 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 1 minutjoš 27 povezanih
Uživo "nema preživelih, prelazimo na drugu operaciju" Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 8 satijoš 4 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, strahuje se da nema preživelih
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane