Povezane vesti
Jovanović (NADA): Gradiću mostove među građanima Srbije
Novi magazin 29.03.2022
Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović obećao je danas da će, ako pobedi na izborima, nastaviti da kao i do sada gradi mostove među ljudima u Srbiji. Jovanović je za RTV rekao da je Srbija po mnogim pitanjima podeljena, te naglasio da će… »
Jovanović: Predsednički savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
N1 Info 29.03.2022
Miloš Jovanović, kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA, najavio je na tribini u Zrenjaninu da će njegovi savetnici, ukoliko bude izabran za predsednika Srbije, biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. „Imaću najbolje savetnike koje… »
Srpska koalicija NADA najsnažniji patriotski savez
Kurir 29.03.2022
Predsednički kandidat dr Miloš Jovanović i koalicija NADA za Srbiju beleže stalni rast podrške gradjana i predstavljaju najsnažniji patriotski savez na izborima. Analitičari smatraju da za ovo postoji nekoliko razloga. NADA ima dobrog predsedničkog… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
Pravda 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA koju čini POKS i DSS, dr Miloš Jovanović, na tribini u Zrenjaninu najavio je da će njegovi savetnici ukoliko bude izabran za predsednika Srbije biti akademik Matija Bećković i general Božidar… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Matija Bećković i Božidar Delić
Politika 29.03.2022
Kandidat Srpske koalicije NADA za predsednika Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da će, ukoliko pobedi na predsedničkim izborima, njegovi savetnici biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. „Bećković će biti moj savetnik za nacionalna… »
Jovanović (NADA): Savetnici će mi biti Bećković i Delić
Blic 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, Miloš Jovanović najavio je na tribini u Zrenjaninu da će njegovi savetnici ukoliko bude izabran na tu funkciju biti akademik Matija Bećković i general Božidar Delić. Jovanović je rekao da će… »
Jovanović (NADA): Ne želimo podele u našem društvu
Radio 021 29.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije NADA, dr Miloš Jovanović istakao je da će se on kao predsednik Srbije uvek boriti za kulturu dijaloga u našem društvu. Kako kaže, "ne želimo mržnju, ne želimo svađe niti obračune među strankama". "Dosta je… »
Vesti dana »

Student povređen tokom intervencije policije ispred Skupštine grada Novog Sada
Beta pre 20 minutajoš 34 povezane

Srpska napredna stranka neće organizovati kontramiting 28. juna, izjavio Vučić
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 57 povezanih