Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: Upis u srednje škole elektronskim putem
Euronews 29.03.2022
Mali maturanti će i ove godine u srednju školu moći da se upišu elektronski preko portala Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete i navelo da će preko ovog portala moći da se obave i sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole. Preko… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem: Roditelji ranije tabanali na čak 7 mesta a sad potreban samo 1 klik OVDE!…
Kurir 29.03.2022
BEOGRAD - Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu i ove školske godine obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs, saopšteno je danas. KLIKOM OVDE ĐAK ĆE MOĆI DA SE UPIŠE… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem
Nova 29.03.2022
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu, i ove godine, obavljaće se bez podnošenja papira, putem portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs. Umesto sedam mesta koje su roditelji do sada morali da posete, od… »
Vesti dana »
Ovo je sramota! Nemci razapeli pancere nakon šokantne eliminacije na Mundijalu
Večernje novosti pre 29 minutajoš 16 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana