Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: Upis u srednje škole elektronskim putem
Euronews 29.03.2022
Mali maturanti će i ove godine u srednju školu moći da se upišu elektronski preko portala Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete i navelo da će preko ovog portala moći da se obave i sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole. Preko… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem: Roditelji ranije tabanali na čak 7 mesta a sad potreban samo 1 klik OVDE!…
Kurir 29.03.2022
BEOGRAD - Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu i ove školske godine obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs, saopšteno je danas. KLIKOM OVDE ĐAK ĆE MOĆI DA SE UPIŠE… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem
Nova 29.03.2022
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu, i ove godine, obavljaće se bez podnošenja papira, putem portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs. Umesto sedam mesta koje su roditelji do sada morali da posete, od… »
Vesti dana »

Srbija pala u drami sa Španijom: Kusturica promašio trojku za pobedu
Mondo pre 48 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 61 povezana

Asfalt se topi u ovom srpskom gradu: Ovde je danas najtoplije, evo koliko stepeni je izmereno
Telegraf pre 3 satajoš 51 povezana

U Gnjilanu ubijene tri osobe: Policija raspisala poternicu za ubicom
Mondo pre 43 minutajoš 19 povezanih