Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: Upis u srednje škole elektronskim putem
Euronews 29.03.2022
Mali maturanti će i ove godine u srednju školu moći da se upišu elektronski preko portala Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete i navelo da će preko ovog portala moći da se obave i sve aktivnosti vezane za završetak osnovne… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem
Nova 29.03.2022
Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu, i ove godine, obavljaće se bez podnošenja papira, putem portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs. Umesto sedam mesta koje su roditelji do sada morali da posete… »
Upis u srednje škole i ove godine elektronskim putem: Roditelji ranije tabanali na čak 7 mesta a sad potreban samo 1 klik…
Kurir 29.03.2022
BEOGRAD - Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu i ove školske godine obavljaće se elektronskim putem preko portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs, saopšteno je danas. KLIKOM OVDE ĐAK ĆE MOĆI DA… »
Vesti dana »

Dve osobe povređene u eksploziji plinske boce na čamcu u Višnjičkoj ulici
Insajder pre 55 minutajoš 8 povezanih

Drama u Los anđelesu! Bogdanovićevi Klipersi uz zvuk sirene skinuli krunu "kraljevima" (video)
Večernje novosti pre 13 minutajoš 10 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 43 minutajoš 7 povezanih