Повезане вести
Супруга Вила Смита се огласила први пут након инцидента на додели Оскара
Нова 29.03.2022
Џејда Пинкет Смит прекинула је тишину и послала јасну поруку путем друштвених мрежа. Супруга Вила Смита, иначе глумица и певачица, први пут се огласила након инцидента који се догодио на додели оскара, након што је њен муж… »
Крис Рок профитирао јер је попио шамар: Скочиле цене карата за комичарев наступ
Нова 29.03.2022
На додели награда "Оскар" одувек се дешавају невероватне приче које привлаче пажњу јавности, али најновија ће дефинитивно остати уписана у анале овог шоу програма. Глумац Вил Смит попео се на сцену и лупио шамар свом колеги… »
Због садашње лупа шамаре, због бивше плакао у ВЦ-у: Љубавни живот Вила Смита
Нова 29.03.2022
Бивша супруга Вила Смита, Шери Зампино, поделила је фотографију с њим насталу након доделе Оскара. На њој Шери држи статуу коју је он освојио за улогу у филму "Краљ Ричард". „Епска ноћ. Честитам ти поново. Кад један победи… »
И Бранко Ђурић шамарао колегу: Их, како сам их ја тукао по емисијама
Нова 29.03.2022
Додела Оскара прошла је у сенци шамара који је Вил Смит упутио Крису Року, након што се комичар нашалио на рачун његове супруге Џејде Пинкет Смит. Подршка Смиту, међутим, стигла је од глумца Бранка Ђурића Ђуре. „Их кад сам ја… »
Вил Смит се извинио због шамара на додели Оскара
Глас Америке 29.03.2022
ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац Вил Смит извинио се комичару Крису Року због тога што га је ошамарио на додели Оскара, пошто је Академија за филм најавила истрагу о инциденту и мере против Смита. Глумац је на Инстаграму своје понашање… »
И Бранко Ђурић ударио колегу: "Их, кад сам ја шамарао по емисијама" Глумац се огласио о скандалу који тресе планету
Блиц 29.03.2022
Додела Оскара прошла је у сенци шамара који је Вил Смит упутио Крису Року, након што се комичар нашалио на рачун његове супруге Џејде Пинкет Смит. Подршка Смиту стигла је од колеге Бранко Ђурић Ђура. - Их кад сам ја шамар'о по… »
Вил Смит се извинио Крису Року због шамара: "Моје понашање је било неприхватљиво"
Телеграф 29.03.2022
Смит је додао да је насиље у сваком облику "отровно и дескртуктивно" Холивудски глумац Вил Смит извинио се комичару Крису Року јер га је ошамарио током церемоније доделе Оскара. Смит, који је добио награду за најбољег глумца за… »
Смитх се извинио Роцку, Академија отворила истрагу
Ал Јазеера 29.03.2022
Вилл Смитх је у објави на Инстаграму навео да је његово понашање на свечаности додјеле награда Осцар било ‘неприхватљиво и неопростиво’. Глумац Вилл Смитх се ипак испричао Цхрису Роцку јер га је ошамарио на додјели Осцара… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Студенти за сутра најавили блокаду аутобуске станице у Новом Саду
Нови магазин пре 30 минутајош 39 повезаних
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Радио сто плус пре 1 сатјош 22 повезане
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији од 3,0 одсто
Еуроневс пре 2 сатајош 17 повезаних