Povezane vesti

Samo za one koji očima ne mogu da me vide! Suzana Mančić šokirala porukom i slikom koju ne prestaju da komentarišu!

Samo za one koji očima ne mogu da me vide! Suzana Mančić šokirala porukom i slikom koju ne prestaju da komentarišu!

Mondo 29.03.2022
Pokazala lice bez Fotošopa i filtera. Pokazala lice bez Fotošopa i filtera. Suzana Mančić, čuvena "Loto devojka", jedna je od retkih koja objavljuje selfi fotografije bez korišćenja Fotošopa ili drugih aplikacija i filtera za ulepšavanje, ali i… »
Suzana Mančić bez filera i fotošopa: Pevačica sija u sedmoj deceniji (FOTO)

Suzana Mančić bez filera i fotošopa: Pevačica sija u sedmoj deceniji (FOTO)

Nova 29.03.2022
Voditeljka, glumica i pevačica Suzana Mančić u mladosti je važila za seks bombu, a da se stvari nisu značajno promenile ni sada kada ima 65 godina, pokazala je novom fotografijom na Instagramu. Koliko godina ima, niko ne može da poveruje, a da je… »
Nemoguće da ima 65 godina! Suzana Mančić u tip-top izdanju bez filtera i fotošopa: Za one koji ne mogu očima da me vide…

Nemoguće da ima 65 godina! Suzana Mančić u tip-top izdanju bez filtera i fotošopa: Za one koji ne mogu očima da me vide…

Kurir 29.03.2022
Pevačica, glumica i TV lice Suzana Mančić ima 65 godina, a u to niko ne može da poveruje, posebno ne nakon nove fotografije. Suzana je na društvenim mrežama pokazala koliko je mladolika i da ne koristi filtere i fotošop kako bi se ulepšala. "No… »

Vesti dana »