Povezane vesti
Novi Sad uskoro dobija 5. most, pešačko-biciklistički preko Dunava
RTV 29.03.2022
NOVI SAD - Novi Sad uskoro dobija 5. most, pešačko-biciklistički preko Dunava izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dodao da je danas potpisan ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju mosta sa pristupnim saobraćajnim… »
Novi Sad dobija peti most: Pešačko-biciklistički prelaz kod Petrovaradinske tvrđave menja izgled grada na bolje
Blic 29.03.2022
Novi Sad će dobiti novi, peti most koji će povezivati grad sa Petrovaradisnkom tvrđavom, najavio je gradonačelnik Miloš Vučević. - Imam sjajnu vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode, a to je da Novi Sad uskoro dobija peti most… »
Vučević: Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju 5. mosta! (foto)
Srbija danas 29.03.2022
Sjajna vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode. - Imam sjajnu vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode, a to je da Novi Sad uskoro dobija 5. most, pešačko-biciklistički preko Dunava - naveo je gradonačelnik Novog Sada… »
Vučević: Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju 5. mosta!
Kurir 29.03.2022
Imam sjajnu vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode, a to je da Novi Sad uskoro dobija 5. most, pešačko-biciklistički preko Dunava, istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. - Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke… »
Vesti dana »
Državni sekretar SAD preuzeo kontrolu nad do sada nezavisnim USAID-om
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana