Повезане вести

Супруга српског политичара: Желела сам да поделим лепу вест са пријатељима

Супруга српског политичара: Желела сам да поделим лепу вест са пријатељима

Телеграф 29.03.2022
Предраг Марковић, некадашњи председник Скупштине Србије чека бебу са 36 година млађом супругом. Политичар Предраг Марковић (67) и његова 36 година млађа супруга Весна (31) чекају прво заједничко дете. То је објавила његова… »
Детаљи приватног живота политичара и 36 година млађе супруге: Весна запросила Предрага, а и даље мора да му персира?!

Детаљи приватног живота политичара и 36 година млађе супруге: Весна запросила Предрага, а и даље мора да му персира?!

Мондо 29.03.2022
Политичар Предраг Марковић (67) и његова 36 година млађа супруга Весна (31) чекају прво заједничко дете. Политичар Предраг Марковић (67) и његова 36 година млађа супруга Весна (31) чекају прво заједничко дете. Политичар и бивши… »
Персирају једно другом: Српски политичар (67) чека бебу са 36 година млађом, а она је њега запросила: "Морала сам да се…

Персирају једно другом: Српски политичар (67) чека бебу са 36 година млађом, а она је њега запросила: "Морала сам да се…

Блиц 29.03.2022
Политичар Предраг Марковић (67) и његова 36 година млађа супруга Весна (31) чекају прво заједничко дете, а Весна је својевремено открила поједине детаље њиховог односа којима је многе изненадила. Наиме, Весна Марковић… »
Бивши српски министар културе чека дете са 36 година млађом супругом: Показала је труднички стомак, пљуште честитке

Бивши српски министар културе чека дете са 36 година млађом супругом: Показала је труднички стомак, пљуште честитке

Мондо 29.03.2022
Супруга политичара и бившег министра културе Предрага Марковића је поносно објавила на Инстаграму да очекује њихово прво дете. Супруга политичара и бившег министра културе Предрага Марковића је поносно објавила на Инстаграму да… »
Овај српски политичар чека дете са 36 година млађом Весни је ово прво а он већ има великог сина, погледајте слике на фб! (фото)…

Овај српски политичар чека дете са 36 година млађом Весни је ово прво а он већ има великог сина, погледајте слике на фб! (фото)…

Курир 29.03.2022
Љубавни плам одржавају тако што једно другом персирају и говоре Ви... Весна је имала тешко детињство без мајке коју је пронашла тек као девојка. Дете је из крајинске избегличке колоне која је ка Србији бежала на тракторима… »
Српски политичар (67) чека дете са 36 година млађом супругом: Весна показала труднички стомак, сви честитају

Српски политичар (67) чека дете са 36 година млађом супругом: Весна показала труднички стомак, сви честитају

Блиц 29.03.2022
Весна Марковић, супруга Предрага Марковића, поделила је лепе вести да са политичарем чека прво дете. Весна Марковић позирала је са трудничким стомаком у првом плану, а потом је фотографију објавила на Фејсбуку, након чега су… »

Вести дана »