Povezane vesti
Profesor Ković će tužiti BiH: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju; Dodik: Stornirati naloge o zabranama
RTV 29.03.2022
BANJALUKA - Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

Demonstranti ispred kuće premijera Đure Macuta, brata Ane Brnabić i direktora JKP "Gradska čistoća" Marka Popadića (Foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana