Povezane vesti
Profesor Ković će tužiti BiH: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju; Dodik: Stornirati naloge o zabranama
RTV 29.03.2022
BANJALUKA - Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Policija obezbeđuje autobus Jaćimovića: Policija neće da kaže njegovom sinu zbog čega, ni okupljeni ne znaju o čemu se radi
Nova pre 21 minutajoš 78 povezanih
VIDEO: Novosađani odali poštu studentkinji koja je umrla od povreda zadobijenih u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih
Goran Vesić stigao na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal: Prvi put daje iskaz pred tužiocem
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih