Povezane vesti
Profesor Ković će tužiti BiH: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju; Dodik: Stornirati naloge o zabranama
RTV 29.03.2022
BANJALUKA - Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 38 povezanih

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 17 minutajoš 24 povezane

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 33 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 13 povezanih