Povezane vesti
Profesor Ković će tužiti BiH: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju; Dodik: Stornirati naloge o zabranama
RTV 29.03.2022
BANJALUKA - Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Ković će tužiti Bosnu i hercegovinu: Otkud nekom pravo da mi zabrani ulazak u moju zemlju
Pravda 29.03.2022
Profesor Miloš Ković, kome je nedavno zabranjen ulazak u BiH, jer navodno predstavlja pretnju po bezbednost ove države, izjavio je danas da je njegov advokat već utvrdio da je ovom zabranom prekršeno više zakonskih propisa. On je najavio pravnu borbu i… »
Vesti dana »
Hamnei preti: 'Ormuski moreuz ostaje zatvoren', Amerika na rat potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 56 minutajoš 27 povezanih
"Zakon je usvojen, sutradan je ubijen" Bivša sudija o ubistvu Zorana Đinđića i Zemunskom klanu: "Bili su skoro jači od države" (video)
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
Uživo - Besni rat na Bliskom istoku: Vrhovni lider se prvi put oglasio, potopljen američki tanker
Mondo pre 35 minutajoš 78 povezanih