Povezane vesti
Mina raskrinkala parove u zadruzi! Podržala Dalilu, pa osudila Carevo ponašanje: Znam kako joj je bilo! (video)
Kurir 29.03.2022
Mina Vrbaški je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o ljubavnim parovima u Beloj kući: - Mislila sam da Dalila i Dejan imaju priču, bilo mi je krivo i žao Dejana, ali sada vidim da to nije to. Ja jesam bila isfrustrirana jer me je Dalila… »
Mina priznala da i dalje voli Mensura: Stigao mu i poklon od zajedničke podrške, a Milica pala u očaj! Mora sve da baci…
Kurir 29.03.2022
Mina Vrbaški je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem. Ona je istakla da je sama kriva za odnos sa Mensurom kom je "zatrovala mozak", pa zbog toga nikom ne veruje. - Nemam ja problem sa Milicom, mene… »
Vesti dana »
Pojačano prisustvo tzv. kosovske policije na severu KiM, posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
RTS pre 57 minutajoš 20 povezanih
Od ovog datuma stiže jako zahlađenje: Čubrilo objavio novu prognozu i najavio nešto što se nikome neće svideti
Mondo pre 45 minutajoš 11 povezanih
Tramp najavio novog direktora FBI: Poznat po stavovima o vladinoj „dubokoj državi“
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih