Povezane vesti
Najveći skandali i greške tokom dodele nagrada: Oskar se tada baš izblamirao
Telegraf 29.03.2022
U jednom od najneprijatnijih trenutaka u istoriji Oskara Fej Danavej i Voren Biti su proglasili pogrešnog dobitnika. Dok će trenutak kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka definitivno biti jedan od najšokantnijih momenata u istoriji Oskara, nije jedini… »
Šta se dešavalo u bekstejdžu nakon što je Vil Smit ošamario Krisa Roka: "Više se nisu vratili na mesto"
Telegraf 29.03.2022
- Odjednom je bila tišina. Svi su bili u fazonu "Šta se dođavola ovde desilo?", "Da li se to upravo desilo", "O moj Bože"... Kada je Kris Rok izašao na pozornicu Dolbi teatra, kako bi predstavio pobednika u kategoriji najbolji dokumentarni film, nije… »
Vesti dana »

Pakao za Srbiju! Savet Evropske unije odlučio: Usvojena zabrana tranzita ruskog gasa kroz EU u treće zemlje: Evo kad odluka stupa na snagu
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, zasad nema panike"
Blic pre 6 minutajoš 75 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 14 minutajoš 31 povezana

Nebojša Pavković umro svega 22 dana nakon dolaska u Beograd iz finskog zatvora
Blic pre 4 satijoš 62 povezane

Kaja Kalas: Pritiskanje Ukrajine "nije pravi pristup" za okončanje rata
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane