Повезане вести

Сека Саблић: Син ми је вриштао на снимању „Маратонаца“, морали су да га одведу

Сека Саблић: Син ми је вриштао на снимању „Маратонаца“, морали су да га одведу

Нова 29.03.2022
Легендарна глумица проговорила је о догађајима са снимања култног филма "Маратонци трче почасни круг". Филм „Маратонци“ снимљен је пре 40 година, а Сека Саблић присетила се тих дана. „Када сам прочитала сценарио, улога Кристине… »
Мој син је плакао док ме је диклић давио! Сека Саблић открила тајне "Маратонаца" - Тражила сам да видим Борин уговор!

Мој син је плакао док ме је диклић давио! Сека Саблић открила тајне "Маратонаца" - Тражила сам да видим Борин уговор!

Мондо 29.03.2022
Јелисавета Сека Саблић једна је од најпознатијих и најуспешнијих српских гумица, а њене бројне и брилијантно одигране улоге већ дуго је одржавају у центру интересовања, те и данас вредно ради и снима. Јелисавета Сека Саблић… »
Мој син је плакао на снимању маратонаца! Сека Саблић након 40 година открила све тајне са снимања и признала у каквим је…

Мој син је плакао на снимању маратонаца! Сека Саблић након 40 година открила све тајне са снимања и признала у каквим је…

Ало 29.03.2022
Она је легенда Српског глумишта. Легендарна глумица Сека Саблић, проговорила је о догађајима из филма "Маратонци трче почасни круг", који је снимљен пре четири деценије. Глумица која је играла у много серија и филмова, одувек је… »

Вести дана »