Povezane vesti
Seka Sablić: Sin mi je vrištao na snimanju „Maratonaca“, morali su da ga odvedu
Nova 29.03.2022
Legendarna glumica progovorila je o događajima sa snimanja kultnog filma "Maratonci trče počasni krug". Film „Maratonci“ snimljen je pre 40 godina, a Seka Sablić prisetila se tih dana. „Kada sam pročitala scenario, uloga Kristine mi je došla… »
Moj sin je plakao dok me je diklić davio! Seka Sablić otkrila tajne "Maratonaca" - Tražila sam da vidim Borin ugovor!
Mondo 29.03.2022
Jelisaveta Seka Sablić jedna je od najpoznatijih i najuspešnijih srpskih gumica, a njene brojne i brilijantno odigrane uloge već dugo je održavaju u centru interesovanja, te i danas vredno radi i snima. Jelisaveta Seka Sablić jedna je od… »
Moj sin je plakao na snimanju maratonaca! Seka Sablić nakon 40 godina otkrila sve tajne sa snimanja i priznala u kakvim je…
Alo 29.03.2022
Ona je legenda Srpskog glumišta. Legendarna glumica Seka Sablić, progovorila je o događajima iz filma "Maratonci trče počasni krug", koji je snimljen pre četiri decenije. Glumica koja je igrala u mnogo serija i filmova, oduvek je poznata po šarmu i… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 33 minutajoš 31 povezana
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 59 minutajoš 50 povezanih
Avion American Airlinesa sudario se s Black Hawkom, zasad nema preživjelih
SEEbiz pre 33 minutajoš 37 povezanih