Povezane vesti

Vojaž iznervirao Nikolu Koju! Vikao na njega: "Dobro bre! Je l' si ti glumac ili telefonska centrala?" - Isplivao snimak

Vojaž iznervirao Nikolu Koju! Vikao na njega: "Dobro bre! Je l' si ti glumac ili telefonska centrala?" - Isplivao snimak

Mondo 29.03.2022
Mladi Pevač Mihajlo Verouović Vojaž dobio je svoju prvu ulogu u seriji "U klinču", a prva klapa pala je pred sam kraj februara. Mladi Pevač Mihajlo Verouović Vojaž dobio je svoju prvu ulogu u seriji "U klinču", a prva klapa pala je pred sam kraj… »
(Video) Vojaž iznervirao nikolu koja na snimanju serije: "Jel' si ti telefonska centrala ili glumac?!"

(Video) Vojaž iznervirao nikolu koja na snimanju serije: "Jel' si ti telefonska centrala ili glumac?!"

Blic 29.03.2022
Reper Mihajlo Veruović Vojaž će imati ulogu u seriji "U klinču". Mlada muzička zvezda u ovom ostvarenju igra sa Nikolom Kojom i Brankom Katić, on će glumiti njihovog sina Aljošu. Snimanje ove serije je počelo, a Vojaž, kao neko ko je potpuno… »
Nikola Kojo kritikovao Vojaža: Je l’ si ti telefonska centrala ili glumac FOTO

Nikola Kojo kritikovao Vojaža: Je l’ si ti telefonska centrala ili glumac FOTO

Nova 29.03.2022
U novom projektu, koji se sprema za jesen, mladi muzičar Vojaž ostvariće se i kao glumac. Pred sam kraj februara pala je prva klapa serije „U klinču“ u kojoj će muzičar Mihajlo Verouović Vojaž prvi put imati glumačku ulogu. Atmosfera na… »

Vesti dana »