Povezane vesti
Kirjos: ATP ne štiti svoje zvezde! Znam da sam dobra osoba
N1 Info 30.03.2022
Australijanac Nik Kirjos bio je izuzetno ljut posle poraza od Janika Sinera, a najviše kritika imao je na rad sudije Karlosa Bernardesa i ATP tura. Kirjos je izgubio od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U… »
Kirjos besneo i na konferenciji: ATP ne štiti svoje igrače! Šta još da uradim za tenis?!
Večernje novosti 30.03.2022
FOTO: Printskrin/Jutjub/ Sport klub Kirjos je poražen od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U taj-brejku prvog seta je Australijancu oduzet poen zbog nesportskog ponašanja, a pošto je izgubio set počeo je… »
Kirjos: ATP ne štiti svoje zvezde! Znam da sam dobra osoba
Sport klub 30.03.2022
Australijanac Nik Kirjos bio je izuzetno ljut posle poraza od Janika Sinera, a najviše kritika imao je na rad sudije Karlosa Bernardesa i ATP tura. Kirjos je izgubio od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U… »
Haos u Majamiju: Kirjos pitao sudiju da li je normalan, pa lomio rekete (video)
Večernje novosti 29.03.2022
FOTO: Printskrin/Jutjub/ Sport klub Nik Kirjos je napravio pravu pometnju i posvađao se sa sudijom između setova u meču sa Janikom Sinerom u osmini finala Mastersa u Majamiju. Nervoza ga je na kraju duela skupo koštala, poražen je 7:6, 6:3. Nije vest da… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 11 minutajoš 28 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Danas pre 11 minutajoš 13 povezanih
Odluka koja je zapalila Mundijal – Infantino na udaru! FIFA poništila crveni karton Amerikancu, Tramp se oglasio i izazvao haos!
Kurir pre 11 minutajoš 19 povezanih
Gorak kraj za Meksiko! Selektor posle drame izašao pred novinare i otvorio dušu: Nemam šta da zamerim igračima!
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih