Повезане вести
Кирјос: АТП не штити своје звезде! Знам да сам добра особа
Н1 Инфо 30.03.2022
Аустралијанац Ник Кирјос био је изузетно љут после пораза од Јаника Синера, а највише критика имао је на рад судије Карлоса Бернардеса и АТП тура. Кирјос је изгубио од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са… »
Кирјос беснео и на конференцији: АТП не штити своје играче! Шта још да урадим за тенис?!
Вечерње новости 30.03.2022
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Спорт клуб Кирјос је поражен од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са судијом Бернардесом. У тај-брејку првог сета је Аустралијанцу одузет поен због неспортског понашања, а пошто је… »
Кирјос: АТП не штити своје звезде! Знам да сам добра особа
Спорт клуб 30.03.2022
Аустралијанац Ник Кирјос био је изузетно љут после пораза од Јаника Синера, а највише критика имао је на рад судије Карлоса Бернардеса и АТП тура. Кирјос је изгубио од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са… »
Хаос у Мајамију: Кирјос питао судију да ли је нормалан, па ломио рекете (видео)
Вечерње новости 29.03.2022
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Спорт клуб Ник Кирјос је направио праву пометњу и посвађао се са судијом између сетова у мечу са Јаником Синером у осмини финала Мастерса у Мајамију. Нервоза га је на крају дуела скупо коштала, поражен… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 11 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 2 сатајош 16 повезаних