Povezane vesti

Kirjos: ATP ne štiti svoje zvezde! Znam da sam dobra osoba

N1 Info 30.03.2022
Australijanac Nik Kirjos bio je izuzetno ljut posle poraza od Janika Sinera, a najviše kritika imao je na rad sudije Karlosa Bernardesa i ATP tura. Kirjos je izgubio od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U… »
Kirjos besneo i na konferenciji: ATP ne štiti svoje igrače! Šta još da uradim za tenis?!

Kirjos besneo i na konferenciji: ATP ne štiti svoje igrače! Šta još da uradim za tenis?!

Večernje novosti 30.03.2022
FOTO: Printskrin/Jutjub/ Sport klub Kirjos je poražen od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U taj-brejku prvog seta je Australijancu oduzet poen zbog nesportskog ponašanja, a pošto je izgubio set počeo… »

Sport klub 30.03.2022
Australijanac Nik Kirjos bio je izuzetno ljut posle poraza od Janika Sinera, a najviše kritika imao je na rad sudije Karlosa Bernardesa i ATP tura. Kirjos je izgubio od Sinera 7:6 (3), 6:3, a meč je obeležila njegova rasprava sa sudijom Bernardesom. U… »
Haos u Majamiju: Kirjos pitao sudiju da li je normalan, pa lomio rekete (video)

Haos u Majamiju: Kirjos pitao sudiju da li je normalan, pa lomio rekete (video)

Večernje novosti 29.03.2022
FOTO: Printskrin/Jutjub/ Sport klub Nik Kirjos je napravio pravu pometnju i posvađao se sa sudijom između setova u meču sa Janikom Sinerom u osmini finala Mastersa u Majamiju. Nervoza ga je na kraju duela skupo koštala, poražen je 7:6, 6:3. Nije vest… »

Vesti dana »