Повезане вести

Кирјос: АТП не штити своје звезде! Знам да сам добра особа

Н1 Инфо 30.03.2022
Аустралијанац Ник Кирјос био је изузетно љут после пораза од Јаника Синера, а највише критика имао је на рад судије Карлоса Бернардеса и АТП тура. Кирјос је изгубио од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са… »
Кирјос беснео и на конференцији: АТП не штити своје играче! Шта још да урадим за тенис?!

Кирјос беснео и на конференцији: АТП не штити своје играче! Шта још да урадим за тенис?!

Вечерње новости 30.03.2022
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Спорт клуб Кирјос је поражен од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са судијом Бернардесом. У тај-брејку првог сета је Аустралијанцу одузет поен због неспортског понашања, а пошто је… »

Спорт клуб 30.03.2022
Аустралијанац Ник Кирјос био је изузетно љут после пораза од Јаника Синера, а највише критика имао је на рад судије Карлоса Бернардеса и АТП тура. Кирјос је изгубио од Синера 7:6 (3), 6:3, а меч је обележила његова расправа са… »
Хаос у Мајамију: Кирјос питао судију да ли је нормалан, па ломио рекете (видео)

Хаос у Мајамију: Кирјос питао судију да ли је нормалан, па ломио рекете (видео)

Вечерње новости 29.03.2022
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Спорт клуб Ник Кирјос је направио праву пометњу и посвађао се са судијом између сетова у мечу са Јаником Синером у осмини финала Мастерса у Мајамију. Нервоза га је на крају дуела скупо коштала, поражен… »

Вести дана »