Povezane vesti
Nakon skandala čede i maje oglasila se i Krunićka Otkrila da je imala loše iskustvo sa njim istina isplivala posle mnogo…
Kurir 30.03.2022
Ivana Krunić, bivša pevačica grupe "Luna" osvrnula se na današnji incident kada je Maja Marković napustila studio Kurir televizije, jer nije želela da se nađe u istoj prostoriji sa Čedom Čvorkom i navela da ni ona nije u dobrim odnosima sa… »
Skandal: Čeda Čvorak molio poznatu pevačicu za pomirenje, ona pobegla FOTO
Nova 30.03.2022
Čeda Čvorak, osnivač grupe Luna, i njegova bivša saradnica, posle više godina našli su se zajedno u emisiji, ali ona nije bila rada da razgovara s njim. „Pošto sam sad u Srbiji, ne razmišljam mnogo o prošlosti, već sam fokusirana na… »
Oglasio se Čeda Čvorak nakon skandala u emisiji: Bio sam izmanipulisan
Nova 30.03.2022
Čeda je putem društvenih mreža komentarisao današnji događaj. Čeda Čvorak, osnivač grupe Luna, i njegova bivša saradnica, posle više godina našli su se zajedno u emisiji, ali ona nije bila rada da razgovara s njim. „Pošto sam sad u Srbiji… »
Radim kao konj, a on sve pare strpa u džep! Maja "oduvala" Čedu Čvorka, ni ona ga nije štedela - Da mi bednih 100 evra!
Mondo 30.03.2022
Pevačica Maja Marković napustila je studio kada je videla Čedu Čvorka, evo šta je druga pevačica grupe Luna rekla o saradnji s njim. Pevačica Maja Marković napustila je studio kada je videla Čedu Čvorka, evo šta je druga pevačica grupe Luna… »
Skandal uživo: Bivša pevačica grupe "Luna" napustila emisiju kada je ugledala Čedu Čvorka: Pričala da ju je maltretirao i…
Blic 30.03.2022
Maja Marković bivša pevačice grupe "Luna" i Čeda Čvorak njen osnivač nakon dugo godina našli su se oči u oči. Naime, njih dvoje su se sreli zajedno u jednoj emisiji, a onda je usledila neprijatna situacija. Maja je, naime, pričala o svom… »
Skandal u jutarnjem programu! Maja iz Lune napustila studio kada je ušetao bivši kolega - voditelji zanemeli! (video)
Mondo 30.03.2022
Maja Marković posle višegodišnje pauze na Kurir televiziji - šok usledeo kada je ušetao Čeda Čvorak! Maja Marković posle višegodišnje pauze na Kurir televiziji - šok usledeo kada je ušetao Čeda Čvorak! Maja Marković bivša pevačice grupe… »
Vesti dana »

EU u aprilu uvodi kontracarine na američku robu u vrednosti od 26 milijardi evra
RTS pre 47 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Euronews pre 22 minutajoš 19 povezanih

Tužilaštvo: BiH izdalo nalog za privođenje Dodika Traže i Viškovića i Stevandića, evo šta im se stavlja na teret
Blic pre 53 minutajoš 15 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih