Povezane vesti
Fila: Prvo što ćemo uraditi - opraćemo grad
Politika 30.03.2022
Toma Fila, poznati advokat i kandidat za gradonačelnika Beograda rekao je danas da je spreman da bude gradonačelnik i da se nije dvoumio da prihvati taj izazov poštujući, kako je rekao, političko iskustvo Ivice Dačića. Siguran je, kazao je gostujući na… »
SPS Toma Fila: Spreman sam i odlučan da budem gradonačelnik Beograda
Kurir 30.03.2022
Toma Fila, poznati advokat i kandidat za gradonačelnika Beograda istakao je da je spreman i odlučan da bude gradonačelnik Beograda. "Zadovoljstvo mi je i čast što sam nosilac liste Sosijalističke partije Srbije na izborima za grad Beograd. Poštujući… »
Vesti dana »
(Mapa) zbog ovoga dolazi do skoka cene nafte i haosa! Drama u "dolini smrti", panika na tržištu: Zarobljeno 15 miliona barela nafte, svet na ivici kolapsa
Blic pre 30 minutajoš 54 povezane
SSP najavio krivičnu prijavu protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine zbog izjave o Hrvatima
Radio 021 pre 50 minutajoš 24 povezane
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 15 minutajoš 77 povezanih
Kopiranje imena studentskih listi, manjinske stranke bez manjina – šta sve očekuje građane na glasačkim listićima?
Mašina pre 1 satjoš 27 povezanih
ZLF: Sramno obraćanje Šapića, izneverio građane, nije dostojan da vodi grad
Beta pre 30 minutajoš 19 povezanih