Povezane vesti
U Vlasotincu vise od milion evra za komunalnu opremu
Jug press 30.03.2022
VLASOTINCE Opština Vlasotince nabavila je opremu za javno – komunalna preduzeća vrednu nešto više od milion evra., saopsteno je iz kabineta predsednika opstine. “Čistilica, auto-smećar i cisterna tri su od pet naručenih vozila čije je ključeve predsednik… »
Više od milion evra za novu opremu : Primopredaja vozila vlasotinačkim komunalnim preduzećima
Večernje novosti 30.03.2022
foto: OU Vlasotince Kanal džet i još jedan auto-smećar stiće će naknadno. Vozila su kupljena na lizing sa rokom otplate od 60 meseci. Javna nabavka je sprovedena krajem prošle godine, ali pošto specijalizovanih vozila nema na lageru proizvođača, već se… »
Vlasotince obnavlja komunalni vozni park, investicija vredna 132,6 miliona
Jugmedia 30.03.2022
Predsednik Opštine Vlasotince Bratislav Petrović predao je danas ključeve tri nova kamiona direktorima opštinskih preduzeća Komunalac i Vodovod, za koje je još još krajem prošle godine sprovedena javna nabavka, a očekuju su još dva vozila i dodatna… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 36 minutajoš 39 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 42 minutajoš 29 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 42 minutajoš 26 povezanih