Povezane vesti
Beretini operisao ruku, van terena do daljeg
Vesti online 30.03.2022
Italijanski teniser Mateo Beretini podvrgnut je operaciji desne ruke pošto se zbog povrede povukao sa turnira u Majamiju. Šesti reket sveta otkrio je da je operisan u sredu ujutru i da je zahvat bio uspešan. – Moj tim i ja smo razgovarali sa lekarima od… »
Beretini operisao ruku, van terena do daljeg
Sport klub 30.03.2022
Italijanski teniser Mateo Beretini podvrgnut je operaciji desne ruke pošto zbog povrede se povukao sa turnira Majamiju. Šesti reket sveta otkrio je da je operisan u sredu ujutru i da je zahvat bio uspešan. “Moj tim i ja smo razgovarali sa lekarima od mog… »
Vesti dana »
Stotinak građana sinoć na protestu u Zrenjaninu: Poruke solidarnosti sa studentima i građanima! Protest u Zrenjaninu
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 22 povezane
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Pregovori u Ženevi bili teški, razgovori će biti nastavljeni
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Marko Čubrilo najavio vremenski rolerkoster: Sutra čak 19 stepeni, a onda potpuni preokret (Mape)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju sa protestima: Put Čačak-Kraljevo biće blokiran do 18 časova
Nova ekonomija pre 1 satjoš 13 povezanih
Profesorka Lesjak sa Univerziteta u Novom Sadu: Naše studente tuku, a pojedine kolege se ne obaziru
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih