Povezane vesti
Beretini operisao ruku, van terena do daljeg
Vesti online 30.03.2022
Italijanski teniser Mateo Beretini podvrgnut je operaciji desne ruke pošto se zbog povrede povukao sa turnira u Majamiju. Šesti reket sveta otkrio je da je operisan u sredu ujutru i da je zahvat bio uspešan. – Moj tim i ja smo razgovarali sa lekarima od… »
Beretini operisao ruku, van terena do daljeg
Sport klub 30.03.2022
Italijanski teniser Mateo Beretini podvrgnut je operaciji desne ruke pošto zbog povrede se povukao sa turnira Majamiju. Šesti reket sveta otkrio je da je operisan u sredu ujutru i da je zahvat bio uspešan. “Moj tim i ja smo razgovarali sa lekarima od mog… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 21 minutajoš 29 povezanih
Veliki povratak na horizontu? Alimpijević otkrio detalje oko Kalinića i reprezentacije!
Hot sport pre 10 minutajoš 89 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 35 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Zvezda saznala loše vesti iz Španije: Vodili 10 razlike protiv prvaka Evrolige, pa se raspali u četvrtini
Telegraf pre 5 minutajoš 22 povezane