Povezane vesti
Dodik: Ako imaju dokaze, zašto nisam u zatvoru
RTV 30.03.2022
SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je u utorak drugi put saslušan u Tužilaštvu BiH u predmetu Pavlović banka, ponovio je danas da je reč o političkom procesu i da su mu tužioci rekli da nemaju dokaza protiv njega, jer bi… »
Dodik o saslušanju u Tužilaštvu BiH : Ako imaju dokaze, zašto nisam u zatvoru
Euronews 30.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je u utorak drugi put saslušan u Tužilaštvu BiH u predmetu Pavlović banka, ponovio je danas da je reč o političkom procesu i da su mu tužioci rekli da nemaju dokaza protiv njega, jer bi u… »
Neka podignu optužnicu, pa idemo na sud: Dodik saslušan u svojstvu osumnjičenog u vezi sa slučajem “Pavlovića banka”
Večernje novosti 30.03.2022
Foto AVAZ Nakon sat i po ispitivanja Dodik je ispred Tužilaštva izjavio da je to politički proces i da se ta priča uvek nekako pokrene nekoliko meseci pred izbore. - Neka podignu optužnicu, pa da idemo na sud - poručio je Dodik. On kaže da su u… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 85 povezanih
Ministarstvo prosvete za Telegraf: Ovako ćemo postupati prema školama gde je blokirana nastava
Telegraf pre 6 minutajoš 69 povezanih
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje odluke advokata
RTV pre 54 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 54 minutajoš 40 povezanih