Povezane vesti
U batinanju u Prijepolju povređen i sin predsednika opština
Nova 30.03.2022
Posle jezive tuče u Prijepolju, tokom vikenda, kada su ispred jednog noćnog kluba u ovom gradu brutalno pretučana dva mladića, braća stara 19 i 20 godina, koji se još uvek nalaze na bolničkom lečenju, povrede je zadobilo još nekoliko mladića. Među njima… »
Nemojte, pobiste mi braću! Samo zbog toga je dobio pesnicu u glavu: Gazda kluba u Prijepolju sa sinovima brutalno pretukao…
Kurir 30.03.2022
- Prošlog vikenda batine su dobili moj sin i sestrići, njihovi drugovi. Ni krivi ni dužni. Pitam se ko je sledeći pre nego što se nasilnicima stane na put. Ovako priča Ljiljana Cvijović, Prijepoljka, majka tek punoletnog Lazara koji je u subotu oko… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta u Beogradu: Jedna osoba poginula, ima povređenih
N1 Info pre 53 minutajoš 16 povezanih
Civilne mete u Iranu "na nišanu": Večeras ističe Trampov ultimatum - otvaranje moreuza ili totalno uništenje
Euronews pre 43 minutajoš 35 povezanih
Kompanija Aman kupila DIS i postala najveći domaći trgovinski lanac
Ekapija pre 17 minutajoš 26 povezanih
Pucnjava kod izraelskog konzulata u Istanbulu: Jedan napadač ubijen, druga dvojica "neutralisana" (VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
"Obavešten sam o napadu na Harg, rok se ne pomera": Vens iz Budimpešte otkrio ključne detalje američke akcije
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih