Povezane vesti
Savo Manojlović: Ubeđen sam da ćemo danas završiti posao i prikupiti svih 30.000 potpisa za zabranu iskopavanja litijuma i bora…
Danas 31.03.2022
Narodna inicijativa pokreta „Kreni-Promeni“ za zakonsku zabranu iskopavanja litijuma i bora do sinoć je skupila 29.000 potpisa građana. To je neka oprezna procena trenutnog broja. Ubeđen sam da ćemo danas završiti posao i prikupiti još neophodnih 1.000… »
Kreni-Promeni: Potrebno još oko 1000 potpisa za zabranu iskopavanja litijuma
Nova 31.03.2022
Narodnu inicijativu pokreta "Kreni-Promeni", za zakonsku zabranu iskopavanja litijuma i bora podržao je veliki broj javnih ličnosti a da je do sada prikupljeno oko 29.000 potpisa. Pokret „Kreni-Promeni“ saopštio je da je za uspešnu Narodnu inicijativu… »
Još malo: Prikupljeno 29.000 potpisa peticije za zabranu litijuma, nedostaje još 1.000
Radio 021 31.03.2022
Pokret "Kreni-promeni" saopštio je da je do sada prikupljeno oko 29.000 potpisa za Narodnu inicijativu protiv iskopavanja litijuma i bora. Kako su naveli, tokom današnjeg dana potrebno je obezbediti još oko 1.000 potpisa. "Svako od 30.000 ljudi koji… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 56 minutajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 51 minutajoš 4 povezane

"Što ih je manje, agresivniji su": Vučić: Sve manje učesnika protesta, nikog od njih ne zanima zadovoljenje pravde
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana