Povezane vesti
Mili otkrio koja pevačica će biti velika zvezda
Nova 31.03.2022
Kompozitor je oduševljen jednom takmičarkom iz "Zvezda Granda". Mili je rekao da „Grand“ trenutno polaže najveće nade u devojku koja se pojavila u toku takmičenja prošle godine i zadivila publiku, ali i žiri. „Grand“ tipuje na Zoranu Mićanović, i ja… »
Grand i ja računamo na nju! Mili priznao koja pevačica im je najveća Nada, pa se dotakao privatnog života!
Kurir 31.03.2022
Kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio je u koju pevačicu ceo "Grand" trenutno polaže najveće nade, te se dotakao i svog sina. On se dotakao i koncerata Marije Šerifović u Beogradu, na kojima - nije bio. - Moj sin sad ima 14, jako brzo vreme teče. Nisam… »
Vesti dana »
Deo članova RIK-a napustio sednicu tokom rasprave o izmeni odluke o biračkim mestima u dijaspori, ova tačka dnevnog reda ipak usvojena
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Priveden student u Nišu, njegov advokat tvrdi da ne postoji osnov za zadržavanje
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
MMF poziva na saradnju u oblasti veštačke inteligencije: Bilo da je volimo, mrzimo ili se nje plašimo, veštačka inteligencija brzo postaje ključni pokretač
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Odgovor više od 100 diplomata i zaposlenih u MSP na anonimno i nepotpisano pismo grupe od "30 diplomata"
Euronews pre 3 satajoš 1 povezana
Rukometaši Partizana osetili snagu najboljeg tima na svetu: Danska hobotnica utišala Pionir
Dnevnik pre 2 satajoš 1 povezana