Повезане вести

Вучић на завршном митингу у Београду Дела говоре, до победе убедљивије него икада! Победићемо све њихове лажи! Јокић је…

Вучић на завршном митингу у Београду Дела говоре, до победе убедљивије него икада! Победићемо све њихове лажи! Јокић је…

Курир 31.03.2022
Вучић: Дела говоре! Хвала за све ове дивне године подршке и љубави, много вас волим! До победе убедљивије него икада *Овације, заставе, транспаренти, Боже правде певале девојке у ношњама * Др Даница Грујичић: У недељу… »
И ми смо погледали СЕМАФОР братске подршке Српској Драшко Станивуковић уз Вучића! (ВИДЕО)

И ми смо погледали СЕМАФОР братске подршке Српској Драшко Станивуковић уз Вучића! (ВИДЕО)

Ало 31.03.2022
Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић огласио се данас на Истаграму поводом избора који се одржавају трећег априла у Србији и дао своју подршку председничком кандидату Српске напредне странке, Александру Вучићу. - И ми смо… »
„Поштовани председниче“: Станивуковић погледао у семафор и подржао Вучића ВИДЕО

„Поштовани председниче“: Станивуковић погледао у семафор и подржао Вучића ВИДЕО

Нова 31.03.2022
Градоначалник Бањалуке Драшко Станивуковић објавио је видео на Инстаграму у ком је пружио подршку акетуелном председнику Србије и кандидату СНС листе Александру Вучићу на предстојећим изборима. „Поштовани председниче Републике… »

Вести дана »