Повезане вести

Деки Пантелић завршио у болници, није могао да верује шта је затекао тамо: " Да ли знате колико то значи сваком пацијенту?"

Деки Пантелић завршио у болници, није могао да верује шта је затекао тамо: " Да ли знате колико то значи сваком пацијенту?"

Блиц 31.03.2022
Када сам се лечио у Немачкој пре више од 10 година, још тада сам се питао да ли ће наш грађанин икада моћи да се лечи у таквим условима какве имају Немци? Међутим, ово што ми имамо данас, изгледа много боље него што сам тада… »
Дејан Пантелић хитно оперисан! Водитељ се огласио из болничке постеље - тешко говори! (фото)

Дејан Пантелић хитно оперисан! Водитељ се огласио из болничке постеље - тешко говори! (фото)

Мондо 31.03.2022
Дејан Пантелић завршио у болници. Дејан Пантелић завршио у болници. Дејан Пантелић примљен је у Ургентни центар и хитно оперисан, а у Јутарњем програму Прве телевизије открио је све детаље. Како је испричо у прогаму уживо, он… »
Дејан Пантелић је водио тешку борбу са канцером: Једна мисао му је помогала

Дејан Пантелић је водио тешку борбу са канцером: Једна мисао му је помогала

Нова 31.03.2022
Водитељ се храбро борио са опаком болешћу. Водитељ Дејан Пантелић је пре неколико дана имао упалу слепог црева због чега је морао да иде на операцију. Као познато ТВ лице, Пантелић је у прошлости са јавношћу поделио и друге… »
Због овога је Дејан Пантелић завршио у "ургентном" Не игноришите симптоме који вас могу стајати главе

Због овога је Дејан Пантелић завршио у "ургентном" Не игноришите симптоме који вас могу стајати главе

Ало 31.03.2022
Гастроентеролог др Војислав Перишић открива да треба јако ударити десном ногом о под и неиздржив бол је знак да се ради о упали слепог црева. Водитељ Дејан Пантелић примљен је у Ургентни центар, где је хитно оперисан јер је… »
Дејан Пантелић завршио у болници

Дејан Пантелић завршио у болници

Нова 31.03.2022
Водитељ је имао упалу слепог црева због чега је морао да иде на операцију. Дејан се, наиме, после свега укључио у „Јутро“ на Прва ТВ и признао како се сада осећа. „Пре шест дана ме заболео стомак, имао сам перфорацију слепог… »

Вести дана »