Povezane vesti

Posle reprezentacije i lige Evrope - vreme je da uči klince! Bivši golman Srbije otkrio što se vratio u domaći fudbal

Posle reprezentacije i lige Evrope - vreme je da uči klince! Bivši golman Srbije otkrio što se vratio u domaći fudbal

Mondo 31.03.2022
"Iako sam početnik na funkciji, nisam početnik u fudbalu", rekao je bivši čuvar mreže Srbije. "Iako sam početnik na funkciji, nisam početnik u fudbalu", rekao je bivši čuvar mreže Srbije. Nekadašnji čuvar mreže reprezentacije Srbije Željko… »
Željko Brkić u novoj ulozi: Cilj mi je da Proleter u prvom timu ima igrače koji mogu da odgovore modernom fudbalu

Željko Brkić u novoj ulozi: Cilj mi je da Proleter u prvom timu ima igrače koji mogu da odgovore modernom fudbalu

Večernje novosti 31.03.2022
FOTO: AP On je postao direktor omladinske škole novosadskog Proletera. To je novi početak za ovog 35-godišnjaka. Pre nego što dođemo do sadašnje funkcije u fudbalskom klubu Proleter, vratićemo se na sam početak vaše karijere. Kako ste počeli da… »
Željko brkić za hotsport: U Proleteru je najlepše, cilj je da postavimo temelje za budućnost!

Željko brkić za hotsport: U Proleteru je najlepše, cilj je da postavimo temelje za budućnost!

Hot sport 31.03.2022
Bivši golman reprezentacije o karijeri, Proleteru, budućnosti! Gospodine Brkiću, pre nego što dođemo do sadašnje funkcije u fudbalskom klubu Proleter vratićemo se na sam početak vaše karijere. Kako ste počeli da se bavite fudbalom i kada je to… »

Vesti dana »