Повезане вести

После репрезентације и лиге Европе - време је да учи клинце! Бивши голман Србије открио што се вратио у домаћи фудбал

После репрезентације и лиге Европе - време је да учи клинце! Бивши голман Србије открио што се вратио у домаћи фудбал

Мондо 31.03.2022
"Иако сам почетник на функцији, нисам почетник у фудбалу", рекао је бивши чувар мреже Србије. "Иако сам почетник на функцији, нисам почетник у фудбалу", рекао је бивши чувар мреже Србије. Некадашњи чувар мреже репрезентације… »
Жељко Бркић у новој улози: Циљ ми је да Пролетер у првом тиму има играче који могу да одговоре модерном фудбалу

Жељко Бркић у новој улози: Циљ ми је да Пролетер у првом тиму има играче који могу да одговоре модерном фудбалу

Вечерње новости 31.03.2022
ФОТО: АП Он је постао директор омладинске школе новосадског Пролетера. То је нови почетак за овог 35-годишњака. Пре него што дођемо до садашње функције у фудбалском клубу Пролетер, вратићемо се на сам почетак ваше каријере… »
Жељко бркић за хотспорт: У Пролетеру је најлепше, циљ је да поставимо темеље за будућност!

Жељко бркић за хотспорт: У Пролетеру је најлепше, циљ је да поставимо темеље за будућност!

Хот спорт 31.03.2022
Бивши голман репрезентације о каријери, Пролетеру, будућности! Господине Бркићу, пре него што дођемо до садашње функције у фудбалском клубу Пролетер вратићемо се на сам почетак ваше каријере. Како сте почели да се бавите… »

Вести дана »