Повезане вести
Удовица Оливера Ивановића тврди да се једно име из исказа Богдановића поклапа са њеним сазнањима
Луфтика 31.03.2022
Удовица убијеног српског политичара Оливера Ивановића, Милена Поповић позвала је данас Тужилаштво да „не жмури“ на тврдње Бобана Богдановића о наводном наручиоцу и извршиоцима убиства њеног невенчаног супруга, наводећи да се… »
Милена Поповић: “Једно име из Богдановићевог исказа се поклапа с мојим сазнањем”
Недељник 31.03.2022
Фото: Принтсцреен Н1 Удовица убијеног српског политичара Оливера Ивановића Милена Поповић позвала је Тужилаштво да “не жмури” на тврдње Бобана Богдановића о наводном наручиоцу и извршиоцима убиства њеног невенчаног супруга… »
Милена Поповић: Једно име из Богдановићевог исказа се поклапа са мојим сазнањима
Нови магазин 31.03.2022
Удовица убијеног српског политичара Оливера Ивановића, Милена Поповић позвала је данас Тужилаштво да "не жмури" на тврдње Бобана Богдановића о наводном наручиоцу и извршиоцима убиства њеног невенчаног супруга, наводећи да се… »
Удовица Оливера Ивановића: Једно име из Богдановићевог исказа се поклапа са мојим сазнањима
Радио сто плус 30.03.2022
Поводом Богдановићеве изјаве за КРИК, да је Ивановића убио Љубомир Лаиновић из Новог Сада, да је наручилац убиства бизнисмен Звонко Веселиновић, а да је логистику припремио потпредседник Српске листе Милан Радоичић, Поповић је… »
Милена о убиству супруга: Једно име сам препознала из Богдановићеве изјаве
Нова 30.03.2022
Удовица убијеног српског политичара Оливера Ивановића, Милена Поповић позвала је данас Тужилаштво да "не жмури" на тврдње Бобана Богдановића о наводном наручиоцу и извршиоцима убиства њеног невенчаног супруга, наводећи да се… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана