Povezane vesti
Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da se jedno ime iz iskaza Bogdanovića poklapa sa njenim saznanjima
Luftika 31.03.2022
Udovica ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića, Milena Popović pozvala je danas Tužilaštvo da „ne žmuri“ na tvrdnje Bobana Bogdanovića o navodnom naručiocu i izvršiocima ubistva njenog nevenčanog supruga, navodeći da se jedno ime iz tog iskaza… »
Milena Popović: “Jedno ime iz Bogdanovićevog iskaza se poklapa s mojim saznanjem”
Nedeljnik 31.03.2022
Foto: Printscreen N1 Udovica ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića Milena Popović pozvala je Tužilaštvo da “ne žmuri” na tvrdnje Bobana Bogdanovića o navodnom naručiocu i izvršiocima ubistva njenog nevenčanog supruga, navodeći da se jedno ime iz… »
Milena Popović: Jedno ime iz Bogdanovićevog iskaza se poklapa sa mojim saznanjima
Novi magazin 31.03.2022
Udovica ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića, Milena Popović pozvala je danas Tužilaštvo da "ne žmuri" na tvrdnje Bobana Bogdanovića o navodnom naručiocu i izvršiocima ubistva njenog nevenčanog supruga, navodeći da se jedno ime iz tog iskaza… »
Udovica Olivera Ivanovića: Jedno ime iz Bogdanovićevog iskaza se poklapa sa mojim saznanjima
Radio sto plus 30.03.2022
Povodom Bogdanovićeve izjave za KRIK, da je Ivanovića ubio Ljubomir Lainović iz Novog Sada, da je naručilac ubistva biznismen Zvonko Veselinović, a da je logistiku pripremio potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, Popović je navela da je Tužilaštvo… »
Milena o ubistvu supruga: Jedno ime sam prepoznala iz Bogdanovićeve izjave
Nova 30.03.2022
Udovica ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića, Milena Popović pozvala je danas Tužilaštvo da "ne žmuri" na tvrdnje Bobana Bogdanovića o navodnom naručiocu i izvršiocima ubistva njenog nevenčanog supruga, navodeći da se jedno ime iz tog iskaza… »
Vesti dana »
Đorđević: Nismo ispoštovali neke stvari koje smo se dogovorili
Niške vesti pre 21 minutajoš 31 povezana
Ove lokacije nemaju drugu pumpu osim NIS-ove! Đedović: Dosta pravnih lica prešlo na novog snabdevača ili traži alternativu
Blic pre 16 minutajoš 47 povezanih
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 7 satijoš 29 povezanih
Snažan zemljotres kod obale Japana, izdato upozorenje na cunami
Vesti online pre 3 satajoš 25 povezanih
Zelenski: Američki mirovni plan sada smanjen na 20 tačaka, nema kompromisa kada je reč o teritoriji
N1 Info pre 1 satjoš 85 povezanih