Povezane vesti
"Ćerka me ne doživljava kao roditelja": Željko Šašić izneo tajne iz svog života: " Svako plaća svoju cenu! Kada joj se desi…
Blic 31.03.2022
Željko Šašić, folk pevač (52) ima karijeru dugu 28 godina, mnoštvo hitova, ali i skandala koji su se uvek ticali njegovog privatnog života. Željko Šašić se, naime, u svojoj ispovesti najpre osvrnuo na odnos sa svojom ćerkom Sofijom koju je dobio u prvom… »
Željko Šašić izneo tajne svog života: Ćerka me ne doživljava kao roditelja, kad pevam ovo mi je grozno, turbo-folk sam…
Kurir 31.03.2022
Folk pevač Željko Šašić (52) ima karijeru dugu 28 godina. Vreme njegovog bivstvovanja na šou-biznis sceni obeležili su hitovi, menjanje izdavačkih kuća, promene imidža, ali i skandali koji su se uvek ticali njegovog ljubavnog života. Naime, gostujući u… »
Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje: Na snazi narandžasti meteo-alarm za Srem – opasnost od nepogoda i grada
Ozon pre 37 minutajoš 18 povezanih

Relativno mirna noć u Beogradu: Hitnu pomć građani zvali zbog gušenja i uznemirenosti
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih

Dramatično upozorenje iz Ukrajine: Eksplozija kod Zaporožja; Raste strah od nuklearne katastrofe VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 6 povezanih

Udarna grupa, burne reakcije: Sledi odluka o pritvoru za osumnjičene u slučaju pada nadstrešnice
Insajder pre 32 minutajoš 1 povezana

Snažan zemljotres pogodio Kurilska ostrva, pretnja od cunamija širom Pacifika
Euronews pre 2 minutajoš 6 povezanih