Povezane vesti
Dodik uputio pismo podrške Vučiću: "Srpskoj je veoma važna podrška koju joj pruža Srbija"
Blic 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski moćnom, međunarodno cenjenom, infrastrukturno… »
Dodik: Podrška Vučiću, stabilnoj i ekonomski moćnoj Srbiji
Telegraf 31.03.2022
Dodik podržao Vučića za predsednika Srbije. Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski… »
Milorad Dodik podržao Vučića: "Srećno dragi Aleksandre"
Kurir 31.03.2022
"Imao sam priliku da te upoznam i da vidim da je tvoja posvećenost i ljubav za Srbiju i njen razvoj ogromna. Zato je moja podrška tebi za izbore koji će biti održani u nedelju potpuno neupitna, a uvjeren sam da isto tako misle i građani Srbije", kaže se… »
Ogromna ljubav za Srbiju, tvoja uloga je ključna Milorad Dodik podržao predsednika Srbije u izbornoj trci
Alo 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću u kojem je naveo da mu je zadovoljstvo da mu se danas obrati i zahvali kao predjedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski… »
Vesti dana »
Portparolka Evropske komisije o Trampovim ocenama: Zadovoljni smo što imamo odlične lidere
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 4 satijoš 27 povezanih
Protestne šetnje studenata u blokadi Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
Od juče za legalizaciju prijavljeno više od 45.000 objekata
Vesti online pre 24 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane