Povezane vesti
Dodik uputio pismo podrške Vučiću: "Srpskoj je veoma važna podrška koju joj pruža Srbija"
Blic 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski moćnom, međunarodno cenjenom… »
Dodik: Podrška Vučiću, stabilnoj i ekonomski moćnoj Srbiji
Telegraf 31.03.2022
Dodik podržao Vučića za predsednika Srbije. Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom… »
Milorad Dodik podržao Vučića: "Srećno dragi Aleksandre"
Kurir 31.03.2022
"Imao sam priliku da te upoznam i da vidim da je tvoja posvećenost i ljubav za Srbiju i njen razvoj ogromna. Zato je moja podrška tebi za izbore koji će biti održani u nedelju potpuno neupitna, a uvjeren sam da isto tako misle i građani Srbije"… »
Ogromna ljubav za Srbiju, tvoja uloga je ključna Milorad Dodik podržao predsednika Srbije u izbornoj trci
Alo 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću u kojem je naveo da mu je zadovoljstvo da mu se danas obrati i zahvali kao predjedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski… »
Vesti dana »

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 21 povezana

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 40 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih