Povezane vesti

Dodik uputio pismo podrške Vučiću: "Srpskoj je veoma važna podrška koju joj pruža Srbija"

Dodik uputio pismo podrške Vučiću: "Srpskoj je veoma važna podrška koju joj pruža Srbija"

Blic 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski moćnom, međunarodno cenjenom… »
Dodik: Podrška Vučiću, stabilnoj i ekonomski moćnoj Srbiji

Dodik: Podrška Vučiću, stabilnoj i ekonomski moćnoj Srbiji

Telegraf 31.03.2022
Dodik podržao Vučića za predsednika Srbije. Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je danas pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću, u kojem mu se zahvalio kao predsedniku koji je učinio Srbiju stabilnom… »
Milorad Dodik podržao Vučića: "Srećno dragi Aleksandre"

Milorad Dodik podržao Vučića: "Srećno dragi Aleksandre"

Kurir 31.03.2022
"Imao sam priliku da te upoznam i da vidim da je tvoja posvećenost i ljubav za Srbiju i njen razvoj ogromna. Zato je moja podrška tebi za izbore koji će biti održani u nedelju potpuno neupitna, a uvjeren sam da isto tako misle i građani Srbije"… »
Ogromna ljubav za Srbiju, tvoja uloga je ključna Milorad Dodik podržao predsednika Srbije u izbornoj trci

Ogromna ljubav za Srbiju, tvoja uloga je ključna Milorad Dodik podržao predsednika Srbije u izbornoj trci

Alo 31.03.2022
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik uputio je pismo predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću u kojem je naveo da mu je zadovoljstvo da mu se danas obrati i zahvali kao predjedniku koji je učinio Srbiju stabilnom, ekonomski… »

Vesti dana »