Повезане вести

Имам отпор према томе! Констракта открила чега се плаши и шта јој се не допада везано за њеног мужа!

Имам отпор према томе! Констракта открила чега се плаши и шта јој се не допада везано за њеног мужа!

Мондо 01.04.2022
Уметница Ана Ђурић Констракта представљаће Србију на овогодишњој Песми Евровизије у Италији, а сад је открила шта јој се не допада од када је доспела у жижу интересовања јавности. Уметница Ана Ђурић Констракта представљаће… »
„Многе ствари су ван моје контроле“: Констракта проговорила о страховима

„Многе ствари су ван моје контроле“: Констракта проговорила о страховима

Нова 01.04.2022
Певачици се ова страна славе не допада. Ана Ђурић, познатија као Констракта, у мају ће представљати Србију на Евровизији у Торину. Она је сад открила шта јој се не допада од кад је доспела у жижу интересовања након победе на… »
"Имам отпор према томе": Констракта открила чега се плаши, а једна ствар везана за њеног мужа јој се нимало не допада

"Имам отпор према томе": Констракта открила чега се плаши, а једна ствар везана за њеног мужа јој се нимало не допада

Блиц 31.03.2022
Констракта ће нас у мају представљати на "Евровизији" у Италији, а сад је открила шта јој се не допада од кад је доспела у жижу интересовања јавности почетком месеца. - Многе медијске ствари су ван моје контроле. Но за сада по… »

Вести дана »