Povezane vesti
Snežana Dakić postaje lajfkouč: „Učim kako razmišljaju uspešni ljudi“
Nova 01.04.2022
Godinama je bila voditeljka, potom se bavila nekretninama, a sada je našla novo zanimanje. Snežana Dakić je odlučila da u potpunosti promeni zanimanje. „Trenutno sam na pauzi od televizije i posvetila sam se profesionalnom usavršavanju. Želim da razvijem… »
Snežana Dakić postala lajfkouč: Bila voditeljka, pa se bavila nekretninama, a sad ima novu profesiju: "Specijalizujem se"
Blic 01.04.2022
Snežana Dakić godinama je bila voditeljka, a potom se bavila nekretninama, dok je sada našla novo zanimanje. - Trenutno sam na pauzi od televizije i posvetila sam se profesionalnom usavršavanju. Želim da razvijem nova znanja i veštine. Neurolingvističko… »
Vesti dana »
(BLOG) Saopštene informacije o zdravlju vrhovnog vođe Irana, Tramp objavio kada će kraj rata
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 1 satjoš 75 povezanih
Studentska lista u Kuli protiv naprednjaka i fantomskih lista: „Uprkos pokušaju zbunjivanja glasača, stvorila se referendumska atmosfera“
Danas pre 33 minutajoš 27 povezanih
"Najgori gradonačelnik u istoriji Beograda Aleksandar Šapić pred kamerama pretio deci iz Svratišta"
Nova pre 43 minutajoš 19 povezanih