Povezane vesti
Snežana Dakić postaje lajfkouč: „Učim kako razmišljaju uspešni ljudi“
Nova 01.04.2022
Godinama je bila voditeljka, potom se bavila nekretninama, a sada je našla novo zanimanje. Snežana Dakić je odlučila da u potpunosti promeni zanimanje. „Trenutno sam na pauzi od televizije i posvetila sam se profesionalnom usavršavanju. Želim da razvijem… »
Snežana Dakić postala lajfkouč: Bila voditeljka, pa se bavila nekretninama, a sad ima novu profesiju: "Specijalizujem se"
Blic 01.04.2022
Snežana Dakić godinama je bila voditeljka, a potom se bavila nekretninama, dok je sada našla novo zanimanje. - Trenutno sam na pauzi od televizije i posvetila sam se profesionalnom usavršavanju. Želim da razvijem nova znanja i veštine. Neurolingvističko… »
Vesti dana »

Danas je Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice, ili Međudnevnica a ovo su predanja i običaji! Velika Gospojina
Volim Zrenjanin pre 4 minutajoš 11 povezanih

Alkaraz ubacio rivala u mašinicu! Novi imidž, stare navike: "Ćelavi" Karlitos na impresivan način izborio plasman u treće kolo US opena!
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih

Izmene na linijama gradskog prevoza tokom "bir festa" Od danas pa do kraja meseca! Neke menjaju trasu, a ova stajališta se ukidaju
Kurir pre 9 minutajoš 5 povezanih

Rhmz jutros izdao dva upozorenja! Gore meteoalarmi, Beograd posebno izdvojen: Danas i sutra pakleno, a onda...
Blic pre 4 minutajoš 3 povezane

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta: Naš kolega u Novom Sadu uhapšen u autobusu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana