Повезане вести

Ана Севић месец дана након порођаја показала линију: Коментари пљуште - Кад ћеш признати да си унајмила сурогат мајку?

Ана Севић месец дана након порођаја показала линију: Коментари пљуште - Кад ћеш признати да си унајмила сурогат мајку?

Мондо 01.04.2022
Певачица је већ успела да се врати на стару линију. Певачица је већ успела да се врати на стару линију. Певачица Ана Севић породила се почетком марта ове године и добила треће дете, дечака којем су она и супруг Данијел… »
"Кад ћеш признати да си унајмила сурогат мајку": Ана Севић једном фотографијом изазвала лавину реакција

"Кад ћеш признати да си унајмила сурогат мајку": Ана Севић једном фотографијом изазвала лавину реакција

Блиц 01.04.2022
Почетком марта ове године, певачица Ана Севић се породила и на свет донела дечака којем су она и супруг Даније Недељковић дали име Симеон. Певачица је сада нешто мање од месец дана након порођаја објавила фотографију на којој… »
Никад у животу ми се ово није десило: Луна Ђогани се пожалила на здравствени проблем - "Све се мења у трудноћи" (фото)

Никад у животу ми се ово није десило: Луна Ђогани се пожалила на здравствени проблем - "Све се мења у трудноћи" (фото)

Мондо 01.04.2022
Победница Задруге је и сама изненађена сазнањем. Победница Задруге је и сама изненађена сазнањем. Луна Ђогани, која је недавно оперисала нос, породила се крајем јуна прошле године и она и Марко Миљковић добили су ћерку Миу, а… »
Све се мења после трудноће! Луна Ђогани сад има проблем о ком раније није ни размишљала (фото)

Све се мења после трудноће! Луна Ђогани сад има проблем о ком раније није ни размишљала (фото)

Курир 01.04.2022
Бивша задругарка и јутјуберка Луна Ђогани активна је на друштвеним мрежама, а једном објавом забринула је своје фанове. Наиме, Луна је открила са којим здравственим проблемом се сусрела након порођаја. - Постала сам алергична на… »
Луна Ђогани има здравствених проблема! Ево шта јој се догађа након порођаја, сви забринути! (фото)

Луна Ђогани има здравствених проблема! Ево шта јој се догађа након порођаја, сви забринути! (фото)

Ало 01.04.2022
Луна је једном својом објавом забринула своје пратиоце. Луна Ђогани прославила се учешћем и победом у ријалитију "Задруга", након чега се удала за Марка Миљковића и остварила у улози мајке Луна је активна на друштвеним мрежама… »

Вести дана »