Povezane vesti
Isplivao snimak! Evo kako su džejda i Vil Smit javno pričali o njenoj prevari: Loš brak do kraja života!
Kurir 01.04.2022
Brak Vila Smita i Džejde Pinket Smit od nedelje je ponovo u centru pažnje. Nakon što je Vil u nedelju uveče, ponedeljak ujutru po našem vremenu, udario Krisa Roka na dodeli Oskara zbog šale na račun njegove supruge, mediji i društvene mreže… »
Kris Rok ne tereti Vila Smita: Policija bila spremna da uhapsi glumca, Rok rekao da je dobro i nije želeo da se podiže…
Kurir 01.04.2022
Producent Oskara Vil Paker rekao je danas da je policija Los Anđelesa spremna da uhapsi ovogodišnjeg oskarovca Vila Smita nakon što je ošamario svog kolegu, glumca Krisa Roka na sceni tokom ceremonije dodele Oskara, prenosi Asošijejted pres. Ipak… »
Kris Rok krije mračne traume: Trpeo sam s*ksualno zlostavljanje, ljudi me ceo život gaze, bio sam fizički uništen!
Kurir 01.04.2022
Američki komičar Kris Rok oglasio se pre dve večeri prvi put nakon incidenta na dodeli Oskara, kada ga je ošamario glumac Vil Smit. Rok je imao nastup u Bostonu, a kratko je prokomentarisao incident rekavši da ga "još obrađuje". "Još uvek… »
Incident na prvom nastupu Krisa Roka posle šamaranja na dodeli Oskara! Uhapšen muškarac, policija koristila suzavac!
Mondo 01.04.2022
Mrežama kruži i snimak hapšenja jednog momka. Mrežama kruži i snimak hapšenja jednog momka. Ovogodišnju dodelu Oskara obeležio je skandal na bini, kada je Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka nakon što je pokušao da se našali na račun… »
Maler za malerom! Incident na nastupu krisa roka: Policija intervenisala suzavcem i hapšenjem! Isplivali uznemirujući snimci
Kurir 01.04.2022
Kris Rok ne može da uhvati ni trenutak mira zadnjih dana. Nakon što ga je Vil Smit ošamario na dodeli Oskara, sada je, na njegovom prvom nastupu nakon dodele Oskara, poprskan suzavcem i uhapšen jedan gledalac iz publike. Komičar je naime nastupao u… »
Vesti dana »
uživo Kamala Haris ili Donald Tramp: Amerika bira predsednika, stižu prvi rezultati
NIN pre 2 minutajoš 8 povezanih
Priveden Goran Ješić na protestu u Novom Sadu, određeno mu zadržavanje od 48 sati
Danas pre 1 satjoš 2 povezane