Повезане вести

Бивши инспектор Божидар Столић негира да је одавао информације Беливуку: То ми је наместила полиција

Бивши инспектор Божидар Столић негира да је одавао информације Беливуку: То ми је наместила полиција

Радио 021 01.04.2022
Бивши инспектор Службе за борбу против организованог криминала Божидар Столић негирао је данас да је криминалној групи Вељка Беливука одавао поверљиве податке из полиције. Он тврди да му је поступак намештен због сукоба са… »
Бивши инспектор СБПОК-а Божидар Столић тврди: Све ми је наместила полиција

Бивши инспектор СБПОК-а Божидар Столић тврди: Све ми је наместила полиција

Нова 01.04.2022
Некадашњем инспектору Службе за борбу против организованог криминала се на терет ставља да је одавао тајне клану Вељка Беливука и Марка Миљковића. Столић негирао је данас да је криминалној групи Вељка Беливука одавао… »
Бивши инспектор СБПОК негирао кривицу Столић: Никада нисам био члан групе Беливука и Миљковића, борио сам се против њих

Бивши инспектор СБПОК негирао кривицу Столић: Никада нисам био члан групе Беливука и Миљковића, борио сам се против њих

Курир 01.04.2022
Божидар Столић, бивши инспектор СБПОК-а који се сумјичи да је злоупотребио положај и одавао службене тајне клану Вељка Беливука и Марка Миљковића изјавио је данас пред Специјалним судом у Београду да не признаје извршење… »

Вести дана »