Povezane vesti
Bivši inspektor Božidar Stolić negira da je odavao informacije Belivuku: To mi je namestila policija
Radio 021 01.04.2022
Bivši inspektor Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Božidar Stolić negirao je danas da je kriminalnoj grupi Veljka Belivuka odavao poverljive podatke iz policije. On tvrdi da mu je postupak namešten zbog sukoba sa nadređenim. Drugi… »
Bivši inspektor SBPOK-a Božidar Stolić tvrdi: Sve mi je namestila policija
Nova 01.04.2022
Nekadašnjem inspektoru Službe za borbu protiv organizovanog kriminala se na teret stavlja da je odavao tajne klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Stolić negirao je danas da je kriminalnoj grupi Veljka Belivuka odavao poverljive podatke iz… »
Bivši inspektor SBPOK negirao krivicu Stolić: Nikada nisam bio član grupe Belivuka i Miljkovića, borio sam se protiv njih
Kurir 01.04.2022
Božidar Stolić, bivši inspektor SBPOK-a koji se sumjiči da je zloupotrebio položaj i odavao službene tajne klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da ne priznaje izvršenje krivičnog dela i da… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane