Povezane vesti
Prijave za prijemni ispit za umetničke škole od 4. aprila
Euronews 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Od 4. aprila prijave za prijemni ispit za umetničke škole
RTV 01.04.2022
BEOGRAD - Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do… »
Počinju prijave za prijemni ispit za umetničke škole
Nova 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Vesti dana »

(BLOG) Ponovo napeto u centru Beograda: Policija naredila građanima da se povuku, kontejneri na ulici
N1 Info pre 6 minutajoš 134 povezane

Uživo Protesti u Beogradu i Novom Sadu: Jake policijske snage kod Generalštaba, demonstranti obaraju kontejnere, u Nišu letela jaja prema Žandarmeriji (video)
Blic pre 5 minutajoš 55 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 40 minutajoš 40 povezanih