Povezane vesti
Prijave za prijemni ispit za umetničke škole od 4. aprila
Euronews 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Od 4. aprila prijave za prijemni ispit za umetničke škole
RTV 01.04.2022
BEOGRAD - Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do… »
Počinju prijave za prijemni ispit za umetničke škole
Nova 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Vesti dana »
"Oborili smo još jedan avion!" Iranska agencija objavila fotografije, Amerika i Izrael udarili na nuklearku, sused Irana zatvorio granicu
Blic pre 47 minutajoš 46 povezanih
Vanredna odbrana od poplava u opštini Lučani: Izlivanje Bjelice zatvorilo put ka Pilatovićima
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 25 povezanih
Penjaroja pred Budućnost: Moramo da imamo pravu energiju i da od početka budemo fokusirani
Radio sto plus pre 42 minutajoš 34 povezane
Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu; Sa posebnom pažnjom uzmite grančicu
B92 pre 52 minutajoš 25 povezanih