Povezane vesti
Prijave za prijemni ispit za umetničke škole od 4. aprila
Euronews 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Od 4. aprila prijave za prijemni ispit za umetničke škole
RTV 01.04.2022
BEOGRAD - Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do… »
Počinju prijave za prijemni ispit za umetničke škole
Nova 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Vesti dana »
UN: Razmatramo odgovor na najavu Izraela oko gradnje vojnog kompleksa na mestu bivše kancelarije UNRVA
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Srbija bez Tijane Bošković: Terzić saopštio spisak odbojkašica za Kup u Italiji
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Više od 17.000 ljudi pozvano na evakuaciju zbog požara na jugu Kalifornije (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp demantovao da mu je Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog Ukrajine
Nova pre 1 satjoš 1 povezana