Povezane vesti
Prijave za prijemni ispit za umetničke škole od 4. aprila
Euronews 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Od 4. aprila prijave za prijemni ispit za umetničke škole
RTV 01.04.2022
BEOGRAD - Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do… »
Počinju prijave za prijemni ispit za umetničke škole
Nova 01.04.2022
Od ponedeljka, 4. aprila, počinje elektronska prijava za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničkih škola, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Na portalu Moja srednja škola prijava će trajati do 7… »
Vesti dana »
Gaza prvi put posle 20 godina na lokalnim izborima, glasanje ograničeno na deo teritorije
Insajder pre 31 minutajoš 30 povezanih
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Pravda pre 6 minutajoš 25 povezanih
Hjuston se ugasio, Lejkersi su na tri pobede razlike: Možemo da kažemo da se Rakete neće vraćati u ovu seriju!
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih