Povezane vesti
Junajted završio veliki posao: Heroj pobede nad Makedonijom produžio ugovor
Nova 01.04.2022
U Junajtedu nisu želeli da čekaju. Portugalski fudbaler Bruno Fernandeš produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do leta 2026. godine, uz opciju produžetka za još jednu sezonu, saopštio je slavni engleski klub. Portugalski reprezentativac, koji… »
Bruno i zvanično potpisao
Sportske.net 01.04.2022
Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš produžio je danas ugovor do juna 2026. godine. Kako je saopštio engleski klub, Fernandeš je produžio ugovor do juna 2026. godine uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana. On je u januaru 2020… »
Bruno potpisao novi ugovor sa Junajtedom
N1 Info 01.04.2022
Bruno Fernandeš je potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom. Portugalski fudbaler obavezao se na vernost 'crvenim đavolima' do juna 2026. godine, a ima opciju da ostane još godinu dana. „Od momenta kada sam došao u Junajted, ostvario sam… »
Veran Junajtedu: Bruno potpisao novi ugovor
Sport klub 01.04.2022
Bruno Fernandeš je potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom. Portugalski fudbaler obavezao se na vernost 'crvenim đavolima' do juna 2026. godine, a ima opciju da ostane još godinu dana. „Od momenta kada sam došao u Junajted, ostvario sam… »
Vesti dana »
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 6 satijoš 23 povezane
Ministrarstvo odbrane: Svi vojnici Vojske Srbije angažovani u mirovnim misijama su dobro
Euronews pre 49 minutajoš 20 povezanih
Selektor Švajcarske pred Srbiju: „Želimo poštovanje srpskih navijača, a ne kao u Leskovcu“
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
Ulemek ostaje u zatvoru: Sud odbacio molbu za puštanje na uslovni otpust
NIN pre 4 satijoš 19 povezanih