Povezane vesti
FOTO: Ispisano slovo "Z" i na spomeniku Tarasu Ševčenku
Radio 021 01.04.2022
Na spomeniku ukrajinskom pesniku Tarasu Ševčenku koji se nalazi na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu crnim sprejom ispisano je latinično slovo "Z", simbol ruske invazije na Ukrajinu. Prethodno je to slovo ispisano i na više mesta u kampusu Novosadskog… »
Novi Sad: Slovo Z ispisano na više mesta u kampusu univerziteta
Novi magazin 01.04.2022
Nepoznate osobe ispisale su veliko latinično slovo "Z", simbol ruske intervencije u Ukrajini, na više mesta u kampusu Novosadskog univerziteta. Slovo "Z" ispisano je crnim sprejem i ispod table sa nazivom Ulice Zorana DJinđića. Kako saznaje agencija… »
Slovo Z ispisano na zgradama Univerziteta u Novom Sadu
Slobodna Evropa 01.04.2022
Nepoznate osobe ispisale su veliko latinično slovo Z, simbol ruske invazije u Ukrajini, na više mesta u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, javila je agencija Beta. Kako se navodi, slovo Z ispisano je crnim sprejem i ispod table sa nazivom Ulice Zorana… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 1 minutjoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 56 minutajoš 20 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 27 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 26 minutajoš 9 povezanih