Повезане вести
Додик тражио одржавање посебне седнице Скупштине РС
РТВ 01.04.2022
БАЊАЛУКА - Република Српска је безбедна, стабилна и иде у добром правцу, поручио је данас председник СНСД-а и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Он је на састанку руководства ове странке са коалиционим партнерима… »
Додик: Република Српска је безбедна и стабилна
Правда 01.04.2022
Република Српска је безбедна, стабилна и иде у добром правцу, поручио је данас председник СНСД-а и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Он је на састанку руководства ове странке са коалиционим партнерима оценио да је… »
Додик: РС је политички и безбедносно стабилна, нећемо подржати увођење санкција Русији
Нови магазин 01.04.2022
Лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик изјавио је после састанка чланица владајуће коалиције у Бањалуци да Република Српска иде у добром смеру и да је безбедносно и политички стабилна. "Ми смо урадили… »
Додик: РС је политички и безбедносно стабилна, нећемо подржати увођење санкција Русији
Данас 01.04.2022
Лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик изјавио је после састанка чланица владајуће коалиције у Бањалуци да Република Српска иде у добром смеру и да је безбедносно и политички стабилна. „Ми смо урадили… »
Додик: Република Српска безбедносно и политички стабилна, нема санкција Русији
Н1 Инфо 01.04.2022
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је, после састанка чланица владајуће коалиције у Бањалуци, да Република Српска иде у добром смеру и да је безбедносно и политички стабилна. „Ми смо урадили много… »
Вести дана »
Министарка Ђедовић Хандановић разговарала са највећим трговцима нафте
Форбес пре 1 сатјош 25 повезаних
Никола Јокић издалека прати и бодри репрезентацију Србије: Хвала им!
Еуроневс пре 2 сатајош 55 повезаних