Povezane vesti
Dodik tražio održavanje posebne sednice Skupštine RS
RTV 01.04.2022
BANJALUKA - Republika Srpska je bezbedna, stabilna i ide u dobrom pravcu, poručio je danas predsednik SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je na sastanku rukovodstva ove stranke sa koalicionim partnerima ocenio da je mnogo urađeno i… »
Dodik: Republika Srpska je bezbedna i stabilna
Pravda 01.04.2022
Republika Srpska je bezbedna, stabilna i ide u dobrom pravcu, poručio je danas predsednik SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je na sastanku rukovodstva ove stranke sa koalicionim partnerima ocenio da je mnogo urađeno i da se Srpska… »
Dodik: RS je politički i bezbednosno stabilna, nećemo podržati uvođenje sankcija Rusiji
Novi magazin 01.04.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je posle sastanka članica vladajuće koalicije u Banjaluci da Republika Srpska ide u dobrom smeru i da je bezbednosno i politički stabilna. "Mi smo uradili mnogo kada je reč o… »
Dodik: RS je politički i bezbednosno stabilna, nećemo podržati uvođenje sankcija Rusiji
Danas 01.04.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je posle sastanka članica vladajuće koalicije u Banjaluci da Republika Srpska ide u dobrom smeru i da je bezbednosno i politički stabilna. „Mi smo uradili mnogo kada je reč o… »
Dodik: Republika Srpska bezbednosno i politički stabilna, nema sankcija Rusiji
N1 Info 01.04.2022
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je, posle sastanka članica vladajuće koalicije u Banjaluci, da Republika Srpska ide u dobrom smeru i da je bezbednosno i politički stabilna. „Mi smo uradili mnogo kada je reč o ekonomiji… »
Vesti dana »
Iranski ambasador otkrio detalje o ranjavanju ajatolaha! Modžtaba Hamnei preživeo bombardovanje: "Mislim da je u bolnici, ne može da održi govor"
Kurir pre 56 minutajoš 45 povezanih
Pred Evropom teška vremena, samo jedna zemlja ima šansu? "Brisel nas je odsekao od dva izvora nafte"
Telegraf pre 20 minutajoš 71 povezana
Najavljeni skupovi studenata u opštinama gde se održavaju izbori
Vranje news pre 5 satijoš 24 povezane
Žigmanov (DSHV) osudio izjavu funkcionera SNS da su svi Hrvati ustaše
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih