Povezane vesti
Marija Kulić ispričala istinu o novom zetu: Evo zašto je Bebica sa Miljanom
Svet & Skandal 01.04.2022
Marija Kulić brine kako će Miljana ponašati prema novom dečku! Marija Kulić se i dalje muči oko svoje porodice, a u poslednje vrme opet obilazi lekare, prvo zbog muža Siniše, koji se jedva živ spaso, a zatim i zbog Miljane koja je operisala nogu… »
Bebici sam ja izvukla honorar da ima! Potresan intervju Marije Kulić: Miljana pravi šou, a ja plačem i boli me duša zbog njega!…
Kurir 01.04.2022
Marija Kulić svake nedelje je po lekarima, što zbog supruga Siniše, koji se jedva živ izvukao, što zbog Miljane koja je operisala nogu. U razgovoru za domaće medije kaže da ni sama ne zna odakle joj snaga, a borba tek predstoji. "Kako sve ovo izdržavam… »
Vesti dana »

Srbija danas Na udaru nepogoda: Rano jutros oglasio se RHMZ, posebno upozorenje i za Beograd! U ovim delovima zemlje vreme je opasno
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Uskoro ističe ultimatum koji su SAD dale Rusiji: Tramp potvrdio da njegov izaslanik ide u Moskvu
Radio 021 pre 35 minutajoš 16 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 55 minutajoš 12 povezanih

Ukrajina: Više od 400 udara, granatirano 10 naselja u Zaporožju, tri osobe poginule
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih