Povezane vesti
Marija Kulić ispričala istinu o novom zetu: Evo zašto je Bebica sa Miljanom
Svet & Skandal 01.04.2022
Marija Kulić brine kako će Miljana ponašati prema novom dečku! Marija Kulić se i dalje muči oko svoje porodice, a u poslednje vrme opet obilazi lekare, prvo zbog muža Siniše, koji se jedva živ spaso, a zatim i zbog Miljane koja je operisala nogu… »
Bebici sam ja izvukla honorar da ima! Potresan intervju Marije Kulić: Miljana pravi šou, a ja plačem i boli me duša zbog njega!…
Kurir 01.04.2022
Marija Kulić svake nedelje je po lekarima, što zbog supruga Siniše, koji se jedva živ izvukao, što zbog Miljane koja je operisala nogu. U razgovoru za domaće medije kaže da ni sama ne zna odakle joj snaga, a borba tek predstoji. "Kako sve ovo izdržavam… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula Nesreća na gradilištu kod Brankovog mosta, dvoje radnika povređeno kad se obrušio kran (foto)
Blic pre 13 minutajoš 13 povezanih
Ko je vlasnik Amana, trgovinskog lanca koji je kupio DIS markete
Nova ekonomija pre 38 minutajoš 26 povezanih
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 43 minutajoš 26 povezanih
uživo Ultimatum ističe: Tramp najavljuje kraj civilizacije, udari na mostove i naftna čvorišta
NIN pre 18 minutajoš 34 povezane
Bukti rat na Bliskom istoku: Iranski projektili pogodili naftna polja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Večernje novosti pre 2 satajoš 35 povezanih