Povezane vesti

Evo koliko birača u Srbiji ima pravo glasa sutra na izborima

Evo koliko birača u Srbiji ima pravo glasa sutra na izborima

Blic 02.04.2022
Republička izborna komisija utvrdila je sinoć da 6.502.307 birača ima pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Prema rečima predsednika RIK-a Vladimira Dimitrijevića, broj birača koji ima pravo glasa je usklađen sa ažuriranim… »
RIK: 6.502.307 birača ima pravo glasa na izborima

RIK: 6.502.307 birača ima pravo glasa na izborima

Telegraf 02.04.2022
Broj birača usklađen sa ažuriranim biračkim spiskom. Republička izborna komisija utvrdila je sinoć da 6.502.307 birača ima pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Prema rečima predsednika RIK-a Vladimira Dimitrijevića, broj… »
Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević nema pravo da sam menja podzakonske akte

Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević nema pravo da sam menja podzakonske akte

Danas 02.04.2022
Nekoliko članova Republičke izborne komisije (RIK) žalilo se večeras na uputstvo o redosledu članova biračkog odbora za rukovanje biračkim spiskom i uručenjem listića, te su ocenili da zakon jasno propisuje uređenje biračkog mesta, a da akt… »
Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević ne može sam da donosi odluku

Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević ne može sam da donosi odluku

Nova 02.04.2022
Nekoliko članova Republičke izborne komisije (RIK) žalilo se večeras na uputstvo o redosledu članova biračkog odbora za rukovanje biračkim spiskom i uručenjem listića, te su ocenili da zakon jasno propisuje uređenje biračkog mesta, a da akt… »

Vesti dana »