Повезане вести

Ево колико бирача у Србији има право гласа сутра на изборима

Ево колико бирача у Србији има право гласа сутра на изборима

Блиц 02.04.2022
Републичка изборна комисија утврдила је синоћ да 6.502.307 бирача има право гласа на председничким и парламентарним изборима. Према речима председника РИК-а Владимира Димитријевића, број бирача који има право гласа је усклађен са… »
РИК: 6.502.307 бирача има право гласа на изборима

РИК: 6.502.307 бирача има право гласа на изборима

Телеграф 02.04.2022
Број бирача усклађен са ажурираним бирачким списком. Републичка изборна комисија утврдила је синоћ да 6.502.307 бирача има право гласа на председничким и парламентарним изборима. Према речима председника РИК-а Владимира… »
Чланови РИК-а упутили прве жалбе: Димитријевић нема право да сам мења подзаконске акте

Чланови РИК-а упутили прве жалбе: Димитријевић нема право да сам мења подзаконске акте

Данас 02.04.2022
Неколико чланова Републичке изборне комисије (РИК) жалило се вечерас на упутство о редоследу чланова бирачког одбора за руковање бирачким списком и уручењем листића, те су оценили да закон јасно прописује уређење бирачког… »
Чланови РИК-а упутили прве жалбе: Димитријевић не може сам да доноси одлуку

Чланови РИК-а упутили прве жалбе: Димитријевић не може сам да доноси одлуку

Нова 02.04.2022
Неколико чланова Републичке изборне комисије (РИК) жалило се вечерас на упутство о редоследу чланова бирачког одбора за руковање бирачким списком и уручењем листића, те су оценили да закон јасно прописује уређење бирачког… »

Вести дана »