Povezane vesti
Evo koliko birača u Srbiji ima pravo glasa sutra na izborima
Blic 02.04.2022
Republička izborna komisija utvrdila je sinoć da 6.502.307 birača ima pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Prema rečima predsednika RIK-a Vladimira Dimitrijevića, broj birača koji ima pravo glasa je usklađen sa ažuriranim… »
RIK: 6.502.307 birača ima pravo glasa na izborima
Telegraf 02.04.2022
Broj birača usklađen sa ažuriranim biračkim spiskom. Republička izborna komisija utvrdila je sinoć da 6.502.307 birača ima pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Prema rečima predsednika RIK-a Vladimira Dimitrijevića, broj… »
Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević nema pravo da sam menja podzakonske akte
Danas 02.04.2022
Nekoliko članova Republičke izborne komisije (RIK) žalilo se večeras na uputstvo o redosledu članova biračkog odbora za rukovanje biračkim spiskom i uručenjem listića, te su ocenili da zakon jasno propisuje uređenje biračkog mesta, a da akt… »
Članovi RIK-a uputili prve žalbe: Dimitrijević ne može sam da donosi odluku
Nova 02.04.2022
Nekoliko članova Republičke izborne komisije (RIK) žalilo se večeras na uputstvo o redosledu članova biračkog odbora za rukovanje biračkim spiskom i uručenjem listića, te su ocenili da zakon jasno propisuje uređenje biračkog mesta, a da akt… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

(VIDEO) Širom Beograda građani pravili buku: Vozači iz automobila i prolaznici uzvikivali „Pumpaj“
N1 Info pre 38 minutajoš 33 povezane

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 5 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih