Povezane vesti
Sneg u delovima Hrvatske i Slovenije
Politika 02.04.2022
ZAGREB – U Zagrebu jutros pada sneg koji se ne zadržava na tlu, a slabijih snežnih padavina ima i u Krapini i Koprivnici. U unutrašnjosti Hrvatske, prema prognozi hidrometeorološkog zavoda za danas, biće većinom oblačno sa kišom, ponegde sa susnežicom i… »
Sneg u Zagrebu i delovima Hrvatske i Slovenije
Vesti online 02.04.2022
U Zagrebu jutros pada sneg koji se ne zadržava na tlu, a slabijih snežnih padavina ima i u Krapini i Koprivnici. U unutrašnjosti Hrvatske, prema prognozi hidrometeorološkog zavoda za danas, biće većinom oblačno sa kišom, ponegde sa susnežicom i snegom… »
Hrvatska se opet zabelela Pahulje u Zagrebu u proleće
Kurir 02.04.2022
U Zagrebu jutros pada sneg koji se ne zadržava na tlu, a slabijih snežnih padavina ima i u Krapini i Koprivnici. U unutrašnjosti Hrvatske, prema prognozi hidrometeorološkog zavoda za danas, biće većinom oblačno sa kišom, ponegde sa susnežicom i snegom… »
Hrvatska se ponovo zabelela, pahulje u Zagrebu i to sve u "travnju"
Telegraf 02.04.2022
U unutrašnjosti Hrvatske, prema prognozi hidrometeorološkog zavoda za danas, biće većinom oblačno sa kišom. U Zagrebu jutros pada sneg koji se ne zadržava na tlu, a slabijih snežnih padavina ima i u Krapini i Koprivnici. U unutrašnjosti Hrvatske, prema… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 34 minutajoš 22 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 20 minutajoš 18 povezanih

Supruga Čarlija Kirka stala pred kamere, pa rekla neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli"
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih