Повезане вести
Вил Смит више није члан Академије
Глас Америке 02.04.2022
ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац Вил Смит повукао се из чланства америчке Академије за филм, пошто је на додели Оскара ошамарио комичара Криса Рока. Смит је саопштио да ће прихватити и друге санцкије које Академија буде увела због овога… »
Након инцидента на додели Оскара Вил Смит дао оставку - Срце ми је сломљено! Моје понашање је било болно и неопростиво
Мондо 02.04.2022
Холивудски глумац Вил Смит након инцидента на 94. додели Оскара одлучио је да оконча чланство у Академији филмске науке и уметности. Холивудски глумац Вил Смит након инцидента на 94. додели Оскара одлучио је да оконча чланство у… »
Оскар 2022 и инцидент: Вил Смит поднео оставку на чланство у филмској Академији, неће више гласати за Оскаре
Радио 021 02.04.2022
Поступио сам шокантно, болно и неопростиво, написао је Смит у оставци. Гетти Имагес Вил Смит је заплакао током говора када је добио свог првог Окара у каријери Амерички глумац Вил Смит поднео је оставку на чланство у америчкој… »
Вил Смит поднео оставку на чланство у Академији
Вести онлине 02.04.2022
Амерички глумац Вил Смит поднео је данас оставку на чланство у америчкој Академији филмских уметности и наука, након што је ошамарио комичара Криса Рока на бини током доделе Оскара прошле недеље. “Моје понашање на 94. додели… »
Хоће ли Вил Смит моћи да задржи свог Оскара? Ево шта његова оставка заправо значи
Телеграф 02.04.2022
Смитова оставка је уследила као одговор на дисциплинско саслушање Академије. У петак поподне по америчком времену, Вил Смит је објавио да ће се сам повући из Академије филмских наука и уметности након што је прошле недеље у… »
Вести дана »
Вучић: Београд коначно добија метро; До 15. децембра потписаћемо комерцијални уговор
Б92 пре 1 сатјош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана
Судар аутобуса и аутомобила: Несрећа на аутопуту код Мостара (видео)
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана