Povezane vesti
Vil Smit više nije član Akademije
Glas Amerike 02.04.2022
LOS ANĐELES - Glumac Vil Smit povukao se iz članstva američke Akademije za film, pošto je na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka. Smit je saopštio da će prihvatiti i druge sanckije koje Akademija bude uvela zbog ovoga. Smit je u saopštenju… »
Oskar 2022 i incident: Vil Smit podneo ostavku na članstvo u filmskoj Akademiji, neće više glasati za Oskare
Radio 021 02.04.2022
Postupio sam šokantno, bolno i neoprostivo, napisao je Smit u ostavci. Getty Images Vil Smit je zaplakao tokom govora kada je dobio svog prvog Okara u karijeri Američki glumac Vil Smit podneo je ostavku na članstvo u američkoj Akademiji za dodelu… »
Nakon incidenta na dodeli Oskara Vil Smit dao ostavku - Srce mi je slomljeno! Moje ponašanje je bilo bolno i neoprostivo
Mondo 02.04.2022
Holivudski glumac Vil Smit nakon incidenta na 94. dodeli Oskara odlučio je da okonča članstvo u Akademiji filmske nauke i umetnosti. Holivudski glumac Vil Smit nakon incidenta na 94. dodeli Oskara odlučio je da okonča članstvo u Akademiji filmske… »
Vil Smit podneo ostavku na članstvo u Akademiji
Vesti online 02.04.2022
Američki glumac Vil Smit podneo je danas ostavku na članstvo u američkoj Akademiji filmskih umetnosti i nauka, nakon što je ošamario komičara Krisa Roka na bini tokom dodele Oskara prošle nedelje. “Moje ponašanje na 94. dodeli nagrada Akademije… »
Hoće li Vil Smit moći da zadrži svog Oskara? Evo šta njegova ostavka zapravo znači
Telegraf 02.04.2022
Smitova ostavka je usledila kao odgovor na disciplinsko saslušanje Akademije. U petak popodne po američkom vremenu, Vil Smit je objavio da će se sam povući iz Akademije filmskih nauka i umetnosti nakon što je prošle nedelje u programu uživo udario… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana