Повезане вести

Вил Смит више није члан Академије

Вил Смит више није члан Академије

Глас Америке 02.04.2022
ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац Вил Смит повукао се из чланства америчке Академије за филм, пошто је на додели Оскара ошамарио комичара Криса Рока. Смит је саопштио да ће прихватити и друге санцкије које Академија буде увела због овога… »
Након инцидента на додели Оскара Вил Смит дао оставку - Срце ми је сломљено! Моје понашање је било болно и неопростиво

Након инцидента на додели Оскара Вил Смит дао оставку - Срце ми је сломљено! Моје понашање је било болно и неопростиво

Мондо 02.04.2022
Холивудски глумац Вил Смит након инцидента на 94. додели Оскара одлучио је да оконча чланство у Академији филмске науке и уметности. Холивудски глумац Вил Смит након инцидента на 94. додели Оскара одлучио је да оконча чланство у… »
Оскар 2022 и инцидент: Вил Смит поднео оставку на чланство у филмској Академији, неће више гласати за Оскаре

Оскар 2022 и инцидент: Вил Смит поднео оставку на чланство у филмској Академији, неће више гласати за Оскаре

Радио 021 02.04.2022
Поступио сам шокантно, болно и неопростиво, написао је Смит у оставци. Гетти Имагес Вил Смит је заплакао током говора када је добио свог првог Окара у каријери Амерички глумац Вил Смит поднео је оставку на чланство у америчкој… »
Вил Смит поднео оставку на чланство у Академији

Вил Смит поднео оставку на чланство у Академији

Вести онлине 02.04.2022
Амерички глумац Вил Смит поднео је данас оставку на чланство у америчкој Академији филмских уметности и наука, након што је ошамарио комичара Криса Рока на бини током доделе Оскара прошле недеље. “Моје понашање на 94. додели… »
Хоће ли Вил Смит моћи да задржи свог Оскара? Ево шта његова оставка заправо значи

Хоће ли Вил Смит моћи да задржи свог Оскара? Ево шта његова оставка заправо значи

Телеграф 02.04.2022
Смитова оставка је уследила као одговор на дисциплинско саслушање Академије. У петак поподне по америчком времену, Вил Смит је објавио да ће се сам повући из Академије филмских наука и уметности након што је прошле недеље у… »

Вести дана »