Повезане вести
Медведев мора на паузу, Новак не мора да брине за прво место!
Спортске.нет 02.04.2022
Руски тенисер Данил Медведев саопштио је на свом твитер профилу да ће морати на дужу паузу због здравстених проблема, због које ће највероватније пропустити Ролан Гарос. Други тенисер света имао је прилику да на мастерсу у… »
Шок - Медведев не игра два месеца, Новак још дуго остаје први: Рус мора на операцију, пропушта гренд слем?
Мондо 02.04.2022
Ако га не буде дуже од месец дана како је најавио, неће играти на Ролан Гаросу. Ако га не буде дуже од месец дана како је најавио, неће играти на Ролан Гаросу. Данил Медведев је поражен у Мајамију од Хурберта Хуркача и због тога… »
Медведев иде на операцију, паузира месец до два
Дневник 02.04.2022
БЕОГРАД: Руски тенисер Данил Медведев паузираће месец до два због операције киле и пропустиће добар део сезоне на шљаци. "Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са тимом, одлучио сам да одем на мали… »
Данил Медведев месец или два ван терена
Радио сто плус 02.04.2022
Руски тенисер Данил Медведев саопштио је данас да ће месец или два одсуствовати са терена пошто је одлучио да операцијом реши проблем са килом. „Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са тимом, одлучио сам… »
Новак остаје први на свету, ево и до када: Математика је проста, Ђоковић ће недељама држати челну позицију!
Мондо 02.04.2022
Данила Медведева неће бити на терену месец или два, то значи да ће Новак Ђоковић наставити да буде први на свету још дуго! Данила Медведева неће бити на терену месец или два, то значи да ће Новак Ђоковић наставити да буде први на… »
ФОТО Медведев објавио прву слику из болнице, задао загонетку навијачима
Нова 02.04.2022
Рус се опоравља у болници. Други тенисер планете Данил Медведев изненадио је све објавом да је морао на операцију и да следи дужа пауза. Рус се мучио против Хуркача и сада је објавио да је имао проблем са килом. Он је морао на… »
Опасност мање за Новака, Медведев мора на дужу паузу
Нова 02.04.2022
Велики ударац за другог играча планете. Руски тенисер Данил Медведев одсуствоваће са терена месец-два због киле, објавио је на друштвеним мрежама. „Здраво свима. Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са… »
Ризик да Медведев пропусти целу сезону на шљаци
Н1 Инфо 02.04.2022
Руски тенисер Данил Медведев одсуствоваће са терена месец-два због киле, објавио је на друштвеним мрежама. „Здраво свима. Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са тимом, одлучио сам да одем на мали захват… »
Тениски шок, Медведев мора на операцију! Највећи ривал Новака Ђоковића дуго неће моћи да игра тенис!
Вечерње новости 02.04.2022
Тањуг/АП Овај 26-годишњак из Москве због киле неће моћи да игра у наредних месец-два. - Здраво свима. Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са тимом, одлучио сам да одем на мали захват како бих решио… »
Медведев месец-два ван терена!
Спорт клуб 02.04.2022
Руски тенисер Данил Медведев одсуствоваће са терена месец-два због киле, објавио је на друштвеним мрежама. „Здраво свима. Последњих месеци играо сам са малом килом. После консултација са тимом, одлучио сам да одем на мали захват… »
Новак бар још две недеље на првом месту - Седам година владавине
Спортски журнал 02.04.2022
Русу је било потребно полуфинале у Мајамију, али је Хурберт Хуркач, прошлогодишњи победник мастерса на Флориди, имао друге планове. Иако је у 2022. одиграо само три меча, у Дубаију, Новак Ђоковић је и даље тениски краљ. Данил… »
Вести дана »

Вучић уручио одликовања поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе: На списку добитника професор, продуцент, новинарка, певачица... (фото, видео)
Блиц пре 52 минутајош 133 повезане

Адриана: Остаје жал јер сам знала да сам спремна за даљине преко 65 метара
Спортски журнал пре 2 минутајош 26 повезаних