Povezane vesti
Opao joj posao napolju, pa je morala da uđe u rijaliti: Jelena Golubović oplela po Mini - Fatalna je jer su je "fatali"
Mondo 02.04.2022
Nekadašnja rijaliti pobednica nije birala reči da prokomentariše aktuelnu učesnicu Zadruge. Nekadašnja rijaliti pobednica nije birala reči da prokomentariše aktuelnu učesnicu Zadruge Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović osula je žestoku… »
Skandal u emisiji! Jelena Golubović osula paljbu po Mini Vrbaški, numerolog je branio, njoj prekipelo: Ne mogu da slušam…
Kurir 02.04.2022
Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović i numerolog Stefan Dragojlović su se na samom početku emisije osvrnuli na ulazak intrigantne Mine Vrbaški, pa osula žestoku paljbu po njoj. - Odvratna mi je bila u obe sezone, prema meni bar, sekla mi… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Novi napad na netanjahuov dom: Više raketa ispaljeno na rezidenciju izraelskog premijera
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana