Povezane vesti
Opao joj posao napolju, pa je morala da uđe u rijaliti: Jelena Golubović oplela po Mini - Fatalna je jer su je "fatali"
Mondo 02.04.2022
Nekadašnja rijaliti pobednica nije birala reči da prokomentariše aktuelnu učesnicu Zadruge. Nekadašnja rijaliti pobednica nije birala reči da prokomentariše aktuelnu učesnicu Zadruge Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović osula je žestoku paljbu po… »
Skandal u emisiji! Jelena Golubović osula paljbu po Mini Vrbaški, numerolog je branio, njoj prekipelo: Ne mogu da slušam…
Kurir 02.04.2022
Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović i numerolog Stefan Dragojlović su se na samom početku emisije osvrnuli na ulazak intrigantne Mine Vrbaški, pa osula žestoku paljbu po njoj. - Odvratna mi je bila u obe sezone, prema meni bar, sekla mi stvari... U… »
Vesti dana »

Ovako uništava "Gvozdena kupola": Širi se snimak rušenja iranskog drona na nebu iznad Izraela
Telegraf pre 36 minutajoš 25 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 36 minutajoš 11 povezanih

Kac: Iran prešao crvene linije; Iranski vojni zvaničnici: Napadi će se nastaviti
RTS pre 41 minutajoš 68 povezanih

Sutra pretežno sunčano i toplo, najviša temperatura do 31 stepen
Politika pre 11 minutajoš 28 povezanih