Povezane vesti
Posle žestoke svađe ponovo pao raskid! Dalila van sebe zbog Filipa - Mozak si mi izvadio iz glave, ne mogu više!
Mondo 03.04.2022
Ponovo ljubavna drama u Zadruzi, koja se završila još jednim raskidom. Ponovo ljubavna drama u Zadruzi, koja se završila još jednim raskidom. Dalila Dragojević i Filip Car su nakon žestoke svađe ponovo raskinuli, po ko zna koji put u rijalitiju… »
Dalila briznula u plač zbog raskida sa carem! Filip je ostavio nakon žučne svađe, pale teške reči, drama (video)
Kurir 03.04.2022
Dalila Dragojević i Filip Car imali su žesotku svađu, koju su nastavili u pabu, gde je došlo i do raskida. - Kakvo si ti go**o! Griža savesti što ne možeš da podneseš da meni bude loše! Fuj - plakala je Dalila. - Koja sam ja budaletina -… »
Došao kraj njihovoj ljubavi! Dalila uništena urlala na Cara, on poludeo, pa je ostavio!
Alo 03.04.2022
Strasti se ne smiruju! Svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara se nastavila i u pabu "Prijatelji". - Kakvo si ti go**o! Griža savesti što ne možeš da podneseš da meni bude loše! Fuj - plakala je Dalila. - Koja sam ja budaletina - ponavljao je Car. -… »
Vesti dana »

Tako blizu, a tako daleko: Angelina Topić četvrta, Gardaševićeva razočarala
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

Oglasio se kcv o stanju muškarca ranjenog u pucnjavi u Odžacima
Telegraf pre 30 minutajoš 10 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U ruskom napadu dronom na Kijev poginule tri osobe, među kojima i petogodišnje dete
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nezgode lakše povređeno sedam osoba
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih