Повезане вести
После жестоке свађе поново пао раскид! Далила ван себе због Филипа - Мозак си ми извадио из главе, не могу више!
Мондо 03.04.2022
Поново љубавна драма у Задрузи, која се завршила још једним раскидом. Поново љубавна драма у Задрузи, која се завршила још једним раскидом. Далила Драгојевић и Филип Цар су након жестоке свађе поново раскинули, по ко зна који… »
Далила бризнула у плач због раскида са царем! Филип је оставио након жучне свађе, пале тешке речи, драма (видео)
Курир 03.04.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар имали су жесотку свађу, коју су наставили у пабу, где је дошло и до раскида. - Какво си ти го**о! Грижа савести што не можеш да поднесеш да мени буде лоше! Фуј - плакала је Далила. - Која сам ја… »
Дошао крај њиховој љубави! Далила уништена урлала на Цара, он полудео, па је оставио!
Ало 03.04.2022
Страсти се не смирују! Свађа Далиле Драгојевић и Филипа Цара се наставила и у пабу "Пријатељи". - Какво си ти го**о! Грижа савести што не можеш да поднесеш да мени буде лоше! Фуј - плакала је Далила. - Која сам ја будалетина -… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 20 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 20 минутајош 5 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 15 минутајош 7 повезаних
Зеленски: Трамп има своју визију окончања рата, која се разликује од украјинске
Данас пре 11 сатијош 7 повезаних