Povezane vesti

Posle žestoke svađe ponovo pao raskid! Dalila van sebe zbog Filipa - Mozak si mi izvadio iz glave, ne mogu više!

Posle žestoke svađe ponovo pao raskid! Dalila van sebe zbog Filipa - Mozak si mi izvadio iz glave, ne mogu više!

Mondo 03.04.2022
Ponovo ljubavna drama u Zadruzi, koja se završila još jednim raskidom. Ponovo ljubavna drama u Zadruzi, koja se završila još jednim raskidom. Dalila Dragojević i Filip Car su nakon žestoke svađe ponovo raskinuli, po ko zna koji put u rijalitiju… »
Dalila briznula u plač zbog raskida sa carem! Filip je ostavio nakon žučne svađe, pale teške reči, drama (video)

Dalila briznula u plač zbog raskida sa carem! Filip je ostavio nakon žučne svađe, pale teške reči, drama (video)

Kurir 03.04.2022
Dalila Dragojević i Filip Car imali su žesotku svađu, koju su nastavili u pabu, gde je došlo i do raskida. - Kakvo si ti go**o! Griža savesti što ne možeš da podneseš da meni bude loše! Fuj - plakala je Dalila. - Koja sam ja budaletina -… »
Došao kraj njihovoj ljubavi! Dalila uništena urlala na Cara, on poludeo, pa je ostavio!

Došao kraj njihovoj ljubavi! Dalila uništena urlala na Cara, on poludeo, pa je ostavio!

Alo 03.04.2022
Strasti se ne smiruju! Svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara se nastavila i u pabu "Prijatelji". - Kakvo si ti go**o! Griža savesti što ne možeš da podneseš da meni bude loše! Fuj - plakala je Dalila. - Koja sam ja budaletina - ponavljao je Car. -… »

Vesti dana »