Повезане вести

После жестоке свађе поново пао раскид! Далила ван себе због Филипа - Мозак си ми извадио из главе, не могу више!

После жестоке свађе поново пао раскид! Далила ван себе због Филипа - Мозак си ми извадио из главе, не могу више!

Мондо 03.04.2022
Поново љубавна драма у Задрузи, која се завршила још једним раскидом. Поново љубавна драма у Задрузи, која се завршила још једним раскидом. Далила Драгојевић и Филип Цар су након жестоке свађе поново раскинули, по ко зна који… »
Далила бризнула у плач због раскида са царем! Филип је оставио након жучне свађе, пале тешке речи, драма (видео)

Далила бризнула у плач због раскида са царем! Филип је оставио након жучне свађе, пале тешке речи, драма (видео)

Курир 03.04.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар имали су жесотку свађу, коју су наставили у пабу, где је дошло и до раскида. - Какво си ти го**о! Грижа савести што не можеш да поднесеш да мени буде лоше! Фуј - плакала је Далила. - Која сам ја… »
Дошао крај њиховој љубави! Далила уништена урлала на Цара, он полудео, па је оставио!

Дошао крај њиховој љубави! Далила уништена урлала на Цара, он полудео, па је оставио!

Ало 03.04.2022
Страсти се не смирују! Свађа Далиле Драгојевић и Филипа Цара се наставила и у пабу "Пријатељи". - Какво си ти го**о! Грижа савести што не можеш да поднесеш да мени буде лоше! Фуј - плакала је Далила. - Која сам ја будалетина -… »

Вести дана »