Povezane vesti

Dodik: Zalagaću se da svi Srbi iz RS po automatizmu dobiju državljanstvo Srbije

Politika 03.04.2022
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će se zalagati da svi građani Republike Srpske po automatizmu dobiju državljanstvo Srbije, navodeći da će nastaviti to da traži od vlasti Srbije. „To će biti deo mojih… »

Novi magazin 03.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će se zalagati da svi građani Republike Srpske po automatizmu dobiju državljanstvo Srbije, navodeći da će nastaviti to da traži od vlasti Srbije. "To će biti deo mojih napora… »
Veliki broj političara iz Republike Srpske glasao na izborima u Srbiji

Veliki broj političara iz Republike Srpske glasao na izborima u Srbiji

N1 Info 03.04.2022
Veliki broj političara iz Republike Srpske glasao je u Banjaluci ili u Beogradu na predsedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji. Na biračkim mestima u Banjaluci glasali su srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine… »
Dodik nakon glasanja poručio: “Želeo bih da svi u Srpskoj dobiju državljanstvo Srbije” (video)

Dodik nakon glasanja poručio: “Želeo bih da svi u Srpskoj dobiju državljanstvo Srbije” (video)

Blic 03.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik glasao je danas u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci za predsedničke i parlamentarne izbore u Srbiji. Želeo bih da jednog dana svi u Srpskoj automatski dobiju državljanstvo Srbije i glasaju, rekao je… »
Milorad Dodik: Svi građani Srpske da dobiju državljanstvo Srbije

Milorad Dodik: Svi građani Srpske da dobiju državljanstvo Srbije

Alo 03.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas svim građanima Srbije izborni dan i izrazio uverenje da će Srbija nastaviti da jača sa demokratskim kapacitetima i da će biti nastavljena odlična saradnja sa Republikom Srpskom. "Glasao… »
Milorad Dodik glasao u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci

Milorad Dodik glasao u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci

N1 Info 03.04.2022
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik glasao je u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci na parlamentarnim i predsedničkim izborima u Srbiji. „Želim da čestitam svim građanima Srbije današnji dan. Ovde sam glasao kao državljanin… »
Dodik glasao u Banjaluci: Iskoristio sam svoje pravo kao srpski državljanin

Dodik glasao u Banjaluci: Iskoristio sam svoje pravo kao srpski državljanin

Nova 03.04.2022
Član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik glasao je danas u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci za predsedničke i parlamentarne izbore u Srbiji. Nakon glasanja Dodik se kratko obratio medijima rekavši da je iskoristio svoje pravo kao… »

Vesti dana »