Povezane vesti
Izbori u Mađarskoj - Orban glasao u društvu supruge i poručio: ”Rat i mir su u pitanju”
Pravda 03.04.2022
Mađarski premijer glasao je jutros u Budimpešti na parlamentarnim izborima zajedno sa suprugom Aniko Levaj, javljaju lokalni mediji. - Rat i mir su u pitanju na ovim izborima. Rat nam je u komšiluku, između dve velike zemlje i mi moramo ostati izvan… »
Izbori u Mađarskoj - Orban glasao u društvu supruge i poručio: ”Rat i mir su u pitanju”
Pravda 03.04.2022
Mađarski premijer glasao je jutros u Budimpešti na parlamentarnim izborima zajedno sa suprugom Aniko Levaj, javljaju lokalni mediji. - Rat i mir su u pitanju na ovim izborima. Rat nam je u komšiluku, između dve velike zemlje i mi moramo ostati izvan… »
„Rat i mir su u pitanju na izborima“: Oglasio se Orban posle glasanja
Nova 03.04.2022
Rat i mir su u pitanju na izborima, rekao je premijer Viktor Orban novinarima nakon što je glasao na parlamentarnim izborima u 12. okrugu u Budimpešti. Predsednik „Fidesa“, koji je bio u pratnji supruge Aniko Levai, rekao je da je uveren da njihovi… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane