Povezane vesti
Urošević: Prija mi skandiranje navijača, svaki meč za titulu
Vesti online 03.04.2022
U derbi meču 29. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladalu su ekipu TSC iz Bačke Topole rezultaom 2:0. Dvostruki strelac bio je Slobodan Urošević. Ofanzivni bek mrežu gostiju zatresao je u 11. i 38. minutu. – Srećan sam zbog postignutih golova… »
Urošević posle dva gola: Ostvarila se moja šala sa Rikardom pre meča
Nova 03.04.2022
Urošević razbio TSC. U meču 29. kola Super lige Srbije, Partizan je savladao ekipu TSC iz Bačke Topole rezultaom 2:0. Dvostruki strelac za crno-bele bio je Slobodan Urošević. „Srećan sam zbog postignutih golova, ali sam srećniji što smo osvojili tri boda… »
Urošević: Prija mi skandiranje navijača, svaki meč za titulu
Sport klub 03.04.2022
U derbi meču 29. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladalu su ekipu TSC iz Bačke Topole rezultaom 2:0. Dvostruki strelac bio je Slobodan Urošević. Ofanzivni bek mrežu gostiju zatresao je u 11. i 38. minutu. „Srećan sam zbog postignutih golova… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ-a na visoke temperature do 17. avgusta, mere opreza opet na snazi
RTS pre 0 minutajoš 36 povezanih

U ukrajinskom napadu jedna osoba ubijena i oštećen industrijski objekat, saopštila Rusija
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 45 minutajoš 12 povezanih