Povezane vesti
Ukida se parking na delu Bulevara kralja Petra I zbog radova "Toplane"
Moj Novi Sad 03.04.2022
JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 4. aprila, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru kralja Petra I 63. Zbog pomenutih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova tako što se za vreme… »
Radovi na Bulevaru kralja Petra I menjaju saobraćaj
NoviSad.com 03.04.2022
Novi Sad – Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru kralja Petra I 63, od sutra do 25. aprila, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja. Tokom radova zabranjuje se ulaz i ukida parking u režijskoj saobraćajnici na… »
Izmena režima saobraćaja u Ulici Valentina Vodnika od ponedeljka
Moj Novi Sad 03.04.2022
JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 4. aprila, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Valentina Vodnika 20. Zbog pomenutih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova tako što se za vreme… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 5 satijoš 2 povezane