Povezane vesti
Neobična izjava trenera Milana: Žali što neće pobediti Sinišu Mihajlovića
Večernje novosti 03.04.2022
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI Strateg Rosonera Stefano Pioli žali što goste sa klupe neće predvoditi Siniša Mihajlović. - Žao mi je što neće biti tog izazova da se borim sa Sinišom za bodove. Siguran sam ipak da ću ga uskoro videti na… »
Pioli: Siguran sam da ću uskoro videti Sinišu
Sport klub 03.04.2022
Ekipa Milana u ponedeljak nastavlja pohod ka Skudetu, a naredni rival je Bolonja Siniše Mihajlovića. Ipak srpski trener neće biti uz ekipu jer je ponovo na lečenju od leukemije. Trener Milana Stefano Pioli mu je poželeo brz oporavak. Trener rosonera… »
Miha: Ja se borim za vas i vi se borite za mene! (VIDEO)
Sport klub 03.04.2022
Siniša Mihajlović se svojim igračima obratio putem videolinka iz bolnice Sant'Orsloa, gde se po drugi put leči od leukemije. Srpski trener je svojim igračima poručio da je siguran da će se oni boriti za njega. Bolonjezi igraju u ponedeljak protiv… »
Mihajlovićev dirljiv govor iz bolnice za svoje igrače pred Milan!
Sportske.net 03.04.2022
Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović održao je motivacioni govor svojim igračima iz bolničke sobe. Putem video linka, Mihajlović se povezao sa svojim fudbalerima koji su bili u trening centru Bolonje kako bi im saopštio svoje trenutno stanje… »
Emotivni Mihajlović: Boriću se u ovoj sobi za vas, pobedili smo bolest i ranije
Nova 03.04.2022
Mihajlović pokazao da je veliki borac. Siniša Mihajlović ponovo se suočava sa ozbiljni zdravstvenim problemima. Pojavila se sumnja da mu se ponovo vratila leukemija pa je veliki as ponovo morao u bolnicu. Ipak, Mihajlović nije klonuo duhom i rešio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Kraj će biti kad ga studenti sviraju, vidimo se 15. marta“: RTS bio blokiran 22 sata, susret studenata u blokadi i „ćacija“ kod Pionirskog parka
Nova pre 0 minutajoš 89 povezanih

BLOG UŽIVO „Kraj će biti kad ga studenti sviraju, vidimo se 15. marta“: RTS bio blokiran 22 sata, susret studenata u blokadi i „ćacija“ kod Pionirskog parka
Nova pre 0 minutajoš 49 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 5 satijoš 8 povezanih

„Vanredno stanje“ u niškoj Skupštini – glasanje uz buku i bes, blokada izlaza i opkoljena zgrada
Južne vesti pre 7 satijoš 34 povezane