Povezane vesti
Krstić i posebna poseta Tanderima!
Sportske.net 03.04.2022
Nekadašnji centar reprezentacije Srbije i kapiten nacionalnog tima, a sada potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nenad Krstić, vratio se u Oklahomu kako bi, između ostalog, posetio svoj bivši klub. "Jako mi je drago što sam ovde i što sam se… »
Velika čast, Srbin predstavljen kao legenda NBA kluba! Krstić posle fenomenalnog dočeka otkrio: Ovde mi se rodila ćerka!
Mondo 03.04.2022
Nenad Krstić je imao sjajan doček u redovima nekadašnjeg NBA kluba. Nenad Krstić je imao sjajan doček u redovima nekadašnjeg NBA kluba. Napravila je Oklahoma veoma lep događaj u čast nekolicine bivših igrača i ljudi koji su imali veliki uticaj… »
Nenad Krstić se vratio u oklahomu: Srbinu ukazana velika čast (video)
Večernje novosti 03.04.2022
FOTO: EPA Tokom meča Oklahome i Detroit Pistonsa četrnaestorica nekadašnjih košarkaša našla su se na "Thunder Legacy Network Weekend" događaju, među kojima je bio i srpski košarkaš Nenad Krstić. Tokom poluvremena meča, bivši košarkaši iz… »
Vesti dana »

Studenti blokirali RTS, poručili da će blokada trajati 22 sata: Žandarmerija intervenisala, blokiran ulaz u zgradu RTS-a
Serbian News Media pre 4 satijoš 39 povezanih

Studenti danas nastavili blokadu RTS, trajaće do 21 sat: Sinoć povređen jedan policajac (foto/video)
Blic pre 9 minutajoš 23 povezane

Trampov blizak saradnik otkrio šta je Zelenski napisao u pismu nakon skandala u Beloj kući
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane

Danas nastavak sednice Skupštine Srbije: Deo opozicije neće prisustvovati, deo "neće da otkriva planove"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane